Snoopy, Vans ile Geri Geliyor

Snoopy, Vans ile Geri Geliyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Snoopy, Vans ile Geri Geliyor

Tarihler: 09 Ağustos 2017 Çarşamba ~ 09 Ekim 2017 Pazartesi

Firma: Vans

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 9, 2017 ~ Eki 9, 2017

Kaykaycıların bir numaralı markası Vans, çocuk ruhluların kalbine dokunan, sevenlerini geçmişe götüren bir işbirliğine daha imza atıyor. Charles M. Schulz’un unutulmaz Peanuts çizgi roman karakterleri nam-ı diğer Charlie Brown, sevimli köpeği Snoopy ve Lucy Peanuts koleksiyonunda hayat buluyor.

Koleksiyon Classics modelleri, giyim ürünlerini ve bunlarla uyumlu aksesuarları içeriyor. Birbirinden renkli Peanuts ürünleri yaz modasına renk katmaya geliyor. Charlie Brown’un kazağı sarı Oldskool modele desen olurken, koleksiyonda başı çeken renkler çizgiomana da renk veren kırmızı ve sarı oluyor. Kaykay üzerindeki Snoopy çizimleriyle kombinleriniz tişörtlere hareket katıyor.

Vans Türkiye'nin resmi instagram hesabı @vans.turkiye artık yayında! Bu hesaptan kaykay ve sokak modasına dair her şeyi takip edebilirsiniz.
@vans.turkiye

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT