Sofralar’da Okyanusun Sesi Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sofralar’da Okyanusun Sesi Koleksiyonu

Tarihler: 20 Ağustos 2014 Çarşamba ~ 20 Ekim 2014 Pazartesi

Firma: LAV

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 20, 2014 ~ Eki 20, 2014

Tasarımlarında kullanılan sıradışı ve sofistike ayrıntılarıyla ışık saçan LAV, deniz esintisini yaz sofralarına taşıyor. LAV Okyanusun Sesi Koleksiyonu, ferahlatan renkleri ile sunumlarınıza yaz serinliğinin keyfini katıyor.

Günümüz trendlerini farklı dokunuşlarla yorumlayan tasarım tutkunlarının vazgeçilmez markası Lâv, sofralara özgün şıklığı taşımaya devam ediyor. Lâv Okyanusun Sesi Koleksiyonu ile şimdi de tüm sofraları yazlık sofralara dönüştürüyor.

Tasarımını denizin saydam mavisi ile ağırbaşlı kahve tonlarından alan koleksiyon su dalgası formu ile sunumlarınıza huzur ve keyif katacak.

Estetik ve tasarımı bir araya getiren LAV Okyanusun Sesi Koleksiyonu’nda soğuk içecek ikramlarınız için birbirinden özel meşrubat bardakları, keyifli çay sohbetlerinize eşlik edecek. Şık çay bardakları ile kadehler, kaseler, pasta tabakları ve şekerlikler gibi sofralarınızı renklendirecek seçenekler bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT