Sofralardaki Şıklığın Yeni Adı ’Aurora’

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sofralardaki Şıklığın Yeni Adı ’Aurora’

Tarihler: 06 Ağustos 2013 Salı ~ 06 Ekim 2013 Pazar

Firma: Paşabahçe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 6, 2013 ~ Eki 6, 2013

Paşabahçe, güneşin sıcaklığını taşıyan ışık demetlerinden ilham alarak yarattığı “Aurora” serisini tüketicilerle buluşturuyor. Sofralardaki şıklığın yeni tasarımı olan Aurora, servis tabağı, pasta tabağı, üç boy kasesi ve kadehleriyle misafirlerinizin gözlerini kamaştıracak.

Dünyanın en büyük üç cam ev eşyası üreticisinden biri olan Paşabahçe, hayatı kolaylaştıran şık tasarımlı ürünlerine bir yenisini daha ekliyor. Binlerce parçadan oluşan ürün gamına servis tabağı, pasta tabağı, üç boy kase ve kadehlerden oluşan Aurora serisini ekleyen Paşabahçe, sofraların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Çeşit çeşit ve birbirinden lezzetli yemekler mutfaklardan sofralara Aurora serisinin zarif sunumuyla taşınıyor. Tatlı, kek, börek, meyve ve kuruyemiş gibi tatlıdan tuzluya birçok yiyeceği göz alıcı bir şekilde sunan Aurora serisi, şeffaflığı sayesinde sofralara zevk ve stil katıyor.

Paşabahçe, yeni serisi Aurora’yı seçkin mağazalarda tüketicilerin beğenisine sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT