Sofraların En Değerli Takısı Karaca 316+ Çelik Çatal-Kaşık-Bıçak Koleksiyonu’nu Keşfedin

Sofraların En Değerli Takısı Karaca 316+ Çelik Çatal-Kaşık-Bıçak Koleksiyonu’nu Keşfedin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sofraların En Değerli Takısı Karaca 316+ Çelik Çatal-Kaşık-Bıçak Koleksiyonu’nu Keşfedin

Tarihler: 28 Aralık 2022 Çarşamba ~ 28 Mart 2023 Salı

Firma: Karaca

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 28, 2022 ~ Mar 28, 2023

Yenilikçi ürün gamı ile sofraların vazgeçilmez markası Karaca; Premium ve Elegance olarak iki kategoriye ayırdığı, dünyanın en değerli çeliklerinden üretilen yeni 316+ çatal-kaşık-bıçak koleksiyonu ile sofraların ömrünü uzatıyor.

Evde geçirilen her anın değerini artıran Karaca; en özel misafirleriniz için tasarımıyla dikkat çeken çatal-kaşık-bıçak koleksiyonuyla karşınızda. Hammaddesi çelikten oluşturulan yeni 316+ çelik içeriğiyle sofralara şıklığın yanı sıra sağlamlığı getiren Karaca, gemicilik sanayisinde kullanılan 316+ çelikle yeni bir ilke imza atıyor. Premium ve Elegance olarak iki kategoriye ayrılan set, 316+ çelik 12 kişilik Mild ve 84 parça Thor, Look, Nil, Visal ve Lady olarak altı farklı tasarımıı ile sofralarda fark yaratıyor.

İnovasyona ve aldığı ürünün ömrüne önem verenlerin vazgeçilmezi olacak çatal-kaşık-bıçak koleksiyonu; ince ve extra dayanıklılık özelliğiyle zarif ve kusursuz sofra ürünlerine dönüşüyor. Karaca, üstün kaliteli kalitesi ile ürettiği yeni koleksiyonu ile bulaşık makinesinin paslanma ve çizilme gibi ürünlere vereceği zararı da önlüyor.

Sofraların gücünü yenileyen 316+ çelik çatal Kaşık Bıçak koleksiyonu; Karaca mağazaları, karaca.com ve Karaca uygulamasında.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT