Soğuk Havalarda Baş Döndürücü Etki!

Soğuk Havalarda Baş Döndürücü Etki!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Soğuk Havalarda Baş Döndürücü Etki!

Tarihler: 13 Aralık 2017 Çarşamba ~ 13 Şubat 2018 Salı

Firma: Derimod

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2017 ~ Şub 13, 2018

Deri modasının öncüsü Derimod, 2018’in ilk aylarında da yenilenmek isteyenlere her tarza uygun alternatifler sunuyor. Stil sahibi Derimod, klasik modellerine ek olarak sıra dışı modelleriyle zenginleştirdiği koleksiyonuyla serin havalarda da tarzından söz ettiriyor!

Derimod, yeni yılda adımlarıyla ses getirmek isteyenler için hazırladığı koleksiyonuyla yılın ilk aylarına damga vurmaya hazırlanıyor. Soğuk kış günlerinde feminen görünümün tamamlayıcısı diz üstü çizmeler süet, nubuk, deri ve krokodil baskılı materyallerle bu sezon daha da baş döndürücü…

Nakış, patchwork ve parlak renkli detayların topuklarda ortaya çıktığı 2018 modasında Derimod topuklarının farklılığı göz dolduruyor. Ayrıca son yılların vazgeçilmez aksesuarı zımba ve trok detaylar da topuk ve tabanlarda yerini alarak maskülen bir hava estiriyor.

Kış aylarının gönüllere taht kuran rengi siyahın hakim olduğu koleksiyonda haki, gri, laciverte ek olarak bordo ve toprak tonları dikkatleri üzerine çekmek isteyenler için yerini alıyor. Renk bloklarının birleşimiyle vurgulanan patchwork desenler ve kalın topuk detayları ise ön plana çıkıyor.

Derimod erkekleri bu sezon cesur tavırlarını detaylarda vurguluyor. Fermuar, aksesuar, renk blokları, yılan ve krokodil detaylı Derimod botlar, güçlü duruşuyla bakışları üstüne çekmeyi başarıyor. Renk ve doku geçişleri ile farklılaşan tasarımlar, smart casual’dan takım elbiselerle kombinlenebilecek klasik modellere kadar geniş bir yelpazede DERİMOD erkeklerinin beğenisine sunuluyor.

Sezonun yükselen trendlerinden oluşan parçalarını kaçırmamak için size en yakın DERİMOD mağazasını ziyaret edebilir ve www.derimod.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT