Solar Aydınlatmalar Dekoratif Görünümleriyle Bahçenizde Şıklık Yaratıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Solar Aydınlatmalar Dekoratif Görünümleriyle Bahçenizde Şıklık Yaratıyor

Tarihler: 31 Temmuz 2012 Salı ~ 30 Eylül 2012 Pazar

Firma: Koçtaş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 31, 2012 ~ Eyl 30, 2012

Bahçenizde hem dekoratif bir görünüm kazandırmak hem de etkin ve gözü yormayan bir aydınlatma sağlamak istiyorsanız Koçtaş’ta satılan solar aydınlatmalar tam size göre. Solar aydınlatmalar sürekli ve kesintisiz aydınlatma sağlaması, voltaj dalgalanmasından etkilenmemesi ve sahip olduğu led teknolojisiyle dış mekanlarda kaliteli enerji imkanı sağlıyor.

Sınırsız kullanım ömrü olan solar aydınlatmalar, sıfır bakım maliyeti ile de cebinizi rahatlatıyor. Koçtaş’ın; mantarlı sincap, baykuş, cüce, salyangoz, balıkçı, ördek ve melek şekilli solar aydınlatmaları şirin görünümleri ve işlevselliğiyle bahçenize renk getiriyor.

Solar aydınlatmaların yanında renk değiştiren solar mumlar da bahçenizde kolaylıkla kullanabileceğiniz bir ürün. Koçtaş mağazalarında bulunan palet proma solar aydınlatmalar 4,90TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT