Sonbahar Kış 2018 Koleksiyonu

Sonbahar Kış 2018 Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sonbahar Kış 2018 Koleksiyonu

Tarihler: 02 Temmuz 2018 Pazartesi ~ 02 Eylül 2018 Pazar

Firma: Juıcy Coutue

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 2, 2018 ~ Eyl 2, 2018

En yeni koleksiyonu 2018 yazında piyasaya sürülen Juicy sevenlerine güncellenmiş nostaljiyi tanıtmaya devam ediyor. Bu sezon, koleksiyon 1960 ve 1970’lerin günümüzün Juicy kadınının Los Angeles stiline olan etkisini getiriyor. Vintage çiçek ve denimler, bu koleksiyonu tüm Juicy'nın moda dünyasında ses getirdiğini gösteriyor. Koleksiyonun yaratıcı yönetmeni Jamie Mizrahi, aynı zamanda SS18 NYFW sunumunun nostaljik hislerini de ana hat koleksiyonuyla bağlıyor.

Bu sezonun ilk ürün yelpazesi, Juicy kadını için yazın hazır parçaları ile 60'lı klasik esintili bir araya getiren koleksiyon. Anahtar kumaşlar; keten, mikro havlu ve dantel içeriyor. Lav kırmızısı, pembe , mavi ve yeşil de dahil olmak üzere parlak bir renk karışımından besleniyor, bu sunum için zifiri siyah ve canlı renklerden oluşan bir palet yaratıyor. Baskılar büyük çiçekler, papatyalar, şemsiye ve parlak plaj şeritleri içeriyor.

70'lerin ilham veren kapsülünü yaratmak için koleksiyon renk öyküsünü oluşturuyor. Renk çeşitliliği, baskılarla, yüksek kontrastlı detaylandırmalardan oluşuyor. Baskılar klasik şık bahçe çiçeklerinin, çizgili figürlerin, kadife çiçeğinin ve klasik çizgilerin bir karışımı olarak sunuluyor.

Takı, güneş gözlüğü, ayakkabı ve parfümden oluşan hazır giyim koleksiyonuyla Juicy kadınının yaşam tarzını yansıtıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT