Sonbahar/Kış Koleksiyonu “The New England”

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sonbahar/Kış Koleksiyonu “The New England”

Tarihler: 14 Ağustos 2014 Perşembe ~ 14 Ekim 2014 Salı

Firma: Tommy Hilfiger

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 14, 2014 ~ Eki 14, 2014

Tommy Hilfiger 2014 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu “The New England”, Amerika kıyılarından İngiltere’ye uzanan bir yolculuğa çıkarıyor. Koleksiyonda kolejli stilden ilham alan “Boston”, kadife ve derilerin ekoselerle buluştuğu toprak tonları hakimiyetindeki “Middlebury”, metal düğmeler, kalın örgüler ve kamuflaj desenlerin ön plana çıktığı “Portland” olmak üzere 3 tema yer alıyor.

Tommy Hıifiger’ın yeni sezon kadın koleksiyonunda, markanın imzası olan Amerikan estetiği, İngiliz cazibesinin dokunuşlarıyla yorumlanıyor. New England Koleksiyonu’nda, klasik kumaş desenleri, seçkin işçilik ve Savile Row’un sofistike dikim tarzı gibi İngiliz unsurlarına, Amerikan ruhu eşlik ederken, İngiliz gelenekleri Amerika’nın doğu kıyısının kolejli tarzıyla buluşuyor.

Koleksiyonda yer alan ilk tema Boston, kolejli stilden ilham alıyor. Blazer ceketlerden hafif kaz tüyü montlara kadar birçok üründe glen ekose, tebeşir çizgi ve kazayağı gibi klasik erkek desenlerinin feminen bir yaklaşımla yorumlandığı dikkat çekiyor. Elma kırmızısı, kar beyazı ve gece mavisi tonları, modern devetüyü, gri ve bordo patlamalarıyla dengelenmiş. Minimal şık bir estetiğin hâkim olduğu grupta, siluetler özel dikim hissi verirken, kumaşlarda farklı dokular birlikte kullanılmış.

Yolculuğun ikinci durağı olan Middlebury, Vermont’un ormanlarla kaplı yamaçlarının toprak tonlarından esinleniyor. Çikolatalı turta, koyu yeşil, kanguru grisi, koyu mor ve klasik devetüyü gibi renkler, okyanus derinliklerinin mavisi, günbatımı sarısı ve fuşya patlamalarıyla canlanıyor. Bu tema, doğa yürüyüşleri ve açık hava aktivitelerinden, şehirde şık kokteyllere kadar her ortam için ideal bir tarz sunuyor. Klasik tüvitler ve özel Tommy Hilfiger ekoseleri, imitasyon kürk gibi modern detaylarla tamamlanırken, blok renklerde kadife, lüks deri, desenli jakar ve şal deseni de göze çarpıyor.

Koleksiyonun son teması olan Portland’ın ilham kaynağı ise Maine kıyılarının mavi, yeşil ve grileriyle aralardaki koyu kırmızı çağrışımlar. Yumuşak tonlarda kamuflaj desenler ve çizgililer başrolde. Balıkçı yaka kazaklar, kabanlar, metal düğmeler ve kalın örgüler, geleneksel kış ve deniz temalarına gönderme yaparken, ipek ve metalik iplik detayları koleksiyona feminen bir dokunuş katıyor. Serin sonbahar gecelerine uygun kalın örgü kazaklar ve şambre gömlekler de dikkat çeken tasarımlar arasında.

2014 Sonbahar/Kış sezonunda ayrıca ünlü İngiliz yün kumaş üreticisi Moon ile işbirliği içinde geliştirilen geniş kareli ve koyu ekoselerle hazırlanmış özel bir seri de beğenilere sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT