Sonbahar-Kış Sezonuna Konforlu ve Şık Tasarımlar Sunuyor

Sonbahar-Kış Sezonuna Konforlu ve Şık Tasarımlar Sunuyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sonbahar-Kış Sezonuna Konforlu ve Şık Tasarımlar Sunuyor

Tarihler: 10 Eylül 2018 Pazartesi ~ 10 Kasım 2018 Cumartesi

Firma: Koton Sport

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 10, 2018 ~ Kas 10, 2018

Moda ve trendleri sporla buluşturan Koton Sport, 2018-2019 Sonbahar-Kış sezonunda zengin tasarım seçenekleri ve şık tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Koton Sport 2019 Sonbahar/Kış kadın koleksiyonu yeni sezonun trendlerini üç farklı temada bir araya getiriyor. Charming lime, Gamer ve Luxury Bordeaux olarak belirlenen temaların yanı sıra koleksiyonda yoga kapsülü de bulunuyor.

Elektirik yeşilinin hakimiyetinde hazırlanan Charming Lime teması çizgisel grafiklerle ön plana çıkıyor. Ördek başı yeşilinin yardımcı renk olarak kullanıldığı tasarımlarda; slogan baskılı taytlar ve farklı formların kullanıldığı üst grup tasarımları yer alıyor.

Kolej modasının yansımalarının her alanda öne çıktığı sezonda rakamlar ve çizgilerden oluşan tasarımlar Gamer kapsülünde bir araya geliyor. Sarı, kırmızı, mor, siyah ve beyazın yanı sıra saks mavisi ve gri melanjın da kullanıldığı tasarımlarda çizgili alt gruplar, büyük baskılı rakam detayları ve slogan baskılı üst gruplar ön plana çıkıyor. Koleksiyonun anahtar parçaları arasında ise farklı aksesuarlar kullanılarak tasarlanan baskılı swearshirt’ler bulunuyor.

Luxury Bordeaux temasıyla sezona sunulan temada ise bordo ve kırmızının uyumu siyah ve beyazın kontrastlığıyla harmanlanıyor. Oversize formların farklı kumaş türleriyle bir araya getirildiği tasarımlarda motivasyon içerikli grafik baskılar da kullanılıyor.

Koton Sport yeni sezon koleksiyonunda yoga tutkunları için de özel bir kapsül hazırlandı. Sadelikten ilham alınan Yoga kapsülü nefes, huzur ve denge kavramlarının grafik baskılar ile vurgulandığı tasarımlardan oluşuyor. Esneme özelliğine sahip olan ve hareket rahatlığını sağlaması düşünülerek tasarlanan kapsülde; tişört, tayt ve pantolon tasarımları ön plana çıkıyor.

Koton Sport yeni sezon kadın koleksiyonu, tüm Koton mağazalarında ve online alışverişin adresi koton.com’da ulaşılabilir fiyatlarla satışa sunuluyor.

www.koton.com
http://twitter.com/Koton
www.facebook.com/Koton
http://instagram.com/koton

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT