Sonbahar Renklerini Evinize Taşıyın

Sonbahar Renklerini Evinize Taşıyın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sonbahar Renklerini Evinize Taşıyın

Tarihler: 10 Eylül 2019 Salı ~ 10 Kasım 2019 Pazar

Firma: Paşabahçe Mağazaları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 10, 2019 ~ Kas 10, 2019

Paşabahçe Mağazaları, sonbaharın en güzel tonlarını bir araya getirdiği birbirinden farklı onlarca ürün ile mekanlara sıcacık bir görünüm katıyor.

Ev ve yaşam alanlarına uygun fikirler sunan Paşabahçe Mağazaları, sonbahar ruhunu evlere taşımak isteyenler için küçük dokunuşlarla harikalar yaratıyor.

Paşabahçe Mağazaları’nın sonbaharın dinginliğini yansıtan vazoları, mumlukları, kandilleri ve aksesuarları; petrol yeşili, amber ve tarçın renkleri ile doğadan ilham alıyor. Kabuk Vazo’ların içine yerleştirilecek kurutulmuş çiçekler ve yapraklar ile evinizin mevsime uygun bir havaya bürünmesini sağlayabilir; mumluk ve kandiller ile daha romantik ve sıcak bir ortam yaratabilirsiniz.

Yağmurlu günler ve sonbahar hüznünü biraz da olsun dindirmek için yeşilin doğal tonlarına ve yaprak desenlerine sahip tabaklar ve dekoratif objeler de evlerine canlılık getirmek isteyenler için farklı bir alternatif olarak sunuluyor.

Evinize sonbaharı getirmeye hazırsanız Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da online mağaza www.pasabahcemagazalari.com adresinden haftanın 7 günü 24 saat alışveriş yapabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT