Sonbahar Şıklığınızı Butigo ile Tamamlayın!

Sonbahar Şıklığınızı Butigo ile Tamamlayın!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sonbahar Şıklığınızı Butigo ile Tamamlayın!

Tarihler: 19 Ekim 2021 Salı ~ 19 Aralık 2021 Pazar

Firma: Butigo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 19, 2021 ~ Ara 19, 2021

Butigo sezonun en gözde renklerinden toprak tonları ile hazırladığı koleksiyonuyla zarif modeller sunuyor. Loafer, bot ve sneaker gibi birçok seçeneğin yer aldığı ayakkabılar ile hem gündüz hem gece şıklığını tamamlamak şimdi çok zevkli.

Toprak ve nude tonlarının hakim olduğu koleksiyonda, sezonun vazgeçilmezleri arasında yer alan “ugly sneaker”olarak anılan kalın tabanlı sneaker’lar bu sonbaharda da karşımıza çıkıyor. Bot ve ayakkabılarda da kendini gösteren kalın tabanlar, dişli yapılarıyla yağışlı havalarda yürüyüş kolaylığı sağlıyor. İnce topuklu, bağcık detaylı bootie’ler her sezon olduğu gibi bu sezon da vitrinlerde yerini alıyor.

Butigo’nun birbirinden güzel modellerini trençkotlar, beyaz pantolonlar ve jean ceketlerle kombinleyerek stilinize özgün bir dokunuş sağlayacaksınız. Rengârenk trikolar, uzun hırkalar ve skinny jeanlerle birlikte kullanabileceğiniz Butigo ayakkabılar ile günün her anı şık olmak, bu sonbahar oldukça kolay olacak!

Butigo’nun 2021- 2022 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda yer alan birbirinden şık modellerini görmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT