Sonbahara Giden Yolda Chado ile Yeniden Tazelenin ve Işığa Uzanın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sonbahara Giden Yolda Chado ile Yeniden Tazelenin ve Işığa Uzanın

Tarihler: 27 Eylül 2012 Perşembe ~ 27 Kasım 2012 Salı

Firma: Chado

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 27, 2012 ~ Kas 27, 2012

Aşk gibi birçok rengi içinde barındıran sonbahara giden yolda Chado ile yeniden tazelenin ve ışığa uzanın...

Dünyanın farklı yerlerinde yetişen çok özel ve yerel çayları Türkiye’ye getiren Chado’nun, “Champagne Formosa Oolong” ve “Mansoon Rain” çeşitleri ile sonbahar mahmurluğunu üzerinizden atın...

Yazı geride bırakıp sonbaharın tüm renklerini yaşamaya başladığımız şu günlerde tazelenin, yenilenin... Sonbaharın o eşsiz güzel renklerinin keyfine Chado yudumlayarak varın…

Çay severlere sunduğu farklı aromalarla eşsiz bir çay içme deneyimi yaşatan Chado Çay, mevsim geçişleri ve sonbaharın ilk günlerinde ortaya çıkan halsizlik, yorgunluk ve uyku halindeki vücudun destekçisi oluyor.

İçimi yumuşak ve naif, arınma ve ferahlık hissi veren Chado’nun “Champagne Formosa Oolong” çeşidi sonbaharı karşılamak için iyi bir alternatif olurken, zencefil, portakal kabuğu ve yeşil çaydan oluşan “Mansoon Rain” vücudunuza dinginlik ve enerji katıyor.

Adını Uzak Doğu felsefesinden alan ve anlamı “Çaya Giden Yol” olan Chado, çayın hazırlanma, sunuş ve içimini içeren özel bir seremoni anlamına geliyor. Chado’nun saygı, sükunet, saflık ve uyum öğeleriyle oluşan bu seremonisi çay düşkünlerini Zen felsefesiyle tanıştırıyor.

Türkiye’de 2007’den bu yana çay düşkünlerine farklı deneyimler yaşatan Chado; Hindistan’dan Çin’e, Japonya’dan Brezilya’ya, Güney Afrika’dan Taiwan ve Vietnam’a çayın birbirinden özel aromalarını poşet olmadan, en doğal haliyle sunan Chado Çay, Beyaz Çay, Yeşil Çay, Oolong Çayı, Siyah Çay, Çiçek ve Pu-er Çayı şeklinde sınıflandırılıyor. Bunların yanında bitkisel çay kategorisine giren ve C vitamini açısından çok zengin olan Güney Afrika çayı Rooibos, bir Ayurveda çayı olan Marigold Lemon Tulsi Blend ve birçok meyvenin karışımı tropik tatlar içeren Tropical Mate çayları Chado’nun zengin ürün yelpazesinde yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT