Sonbaharda Columbia ile Seni kuru Tutmayı Seviyoruz!

Sonbaharda Columbia ile Seni kuru Tutmayı Seviyoruz!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sonbaharda Columbia ile Seni kuru Tutmayı Seviyoruz!

Tarihler: 22 Ekim 2018 Pazartesi ~ 22 Aralık 2018 Cumartesi

Firma: Colombia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2018 ~ Ara 22, 2018

Açıkhava aktivitelerinde şehir, hava, zemin şartları ne olursa olsun su geçirmeyen üstün Columbia outdoor teknolojileri ile üretilmiş Columbia ürünleri ile tanışın!

Sonbahar-Kış aylarının değişken hava şartlarında her zaman konforlu ve kuru kalmak Columbia ile aktif ve hareketli yaşam tarzını merkezine almış outdoor tutkunları için artık çok kolay. Mücadeleci bir hayatı hem doğanın kalbinde hem de şehir hayatında yaşayanların markası Columbia yağmurluklar ile yeşili ve kenti fethedeceksiniz.

En ileri teknoloji ile yaratılmış nefes alabilen ve su tutmayan üstün kumaş kalitesiyle Columbia doğa severlerin macera tutkusunu konforla güçlendiriyor. Yağmurun mevsim normali olarak kabul edildiği yerlerde test edilip onaylanan Columbia ürünleriher koşulda macera tutkunlarının kuru kalmasını sağlıyor.

Columbia’nın ödüllü teknolojilerine sahip su geçirmez ürünleri macera severleri kuru ve konforlu tutmak için hazır! Kötü hava unsurlarını dışarıda tutarak su geçirmez koruma sağlayan Omni-Tech™teknolojisinin kullanıldığı yağmurluklar tüm zorlu koşullara karşı koruyucunuz olacak. Su geçirmeyen ve nefes alan yapısıyla kışın açıkhava aktivitelerinin en çok tercih edilen teknolojisi Outdry’ın kullanıldığı ayakkabılar, ister doğada ister şehirde yağmurlu havalarda kuru ve konforlu bir açık hava deneyimi sunuyor.

Columbia’nın Outdoor’un her alanında olduğu gibi koşu konusundaki uzmanlığını ortaya çıkaran Montrail serisi, Bajada III koşu ayakkabıları ile ıslak ve kaygan zeminlere meydan okuyor. Kışın doğada koşmayı sevenler için Bajada III yumuşak astar yapısı ile sizi sıcak tutarken, dayanıklı GRYPTONITE dış tabanı ise farklı zeminlerde üstün tutuş sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT