Sonbaharda Yataş’la Yatak Odalarında Renkler Geçidi!

Sonbaharda Yataş’la Yatak Odalarında Renkler Geçidi!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sonbaharda Yataş’la Yatak Odalarında Renkler Geçidi!

Tarihler: 11 Ekim 2017 Çarşamba ~ 11 Aralık 2017 Pazartesi

Firma: Yataş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 11, 2017 ~ Ara 11, 2017

Yatak ve uyku ürünleri konusunda uzmanlığını 41 yıllık deneyimiyle taçlandıran Yataş Bedding, Renklerin Harmonisi Nevresim Grubu’yla sonbaharda yatak odalarına renk, dinamizm ve doğallık katıyor. Çizgisel keskin formların renklerle ve göz alıcı çiçek desenleriyle buluştuğu Bonny, Monet ve Viva Nevresim setleri, tasarımları ve renkleriyle yazdan kalan güneşli günlerin sıcaklığını yatak odalarına taşıyor.

Uykuya dair uzmanlığının yanı sıra nevresim takımlarıyla da yatak odalarına tarz katan Yataş Bedding, Renklerin Harmonisi Nevresim Grubu’yla dinamizm ve dinginliği bir araya getiriyor. Bonny, Monet ve Viva nevresim setleri, göz alıcı desenleri ve ahenkli birlikteliği yansıtan renk kombinasyonları ile yatak odalarına yazdan kalma günlerin huzur veren ışığını yansıtıyor.

Renklerin Dansı Yatak Odalarında!
Yataş Bedding Renklerin Harmonisi Nevresim Grubu’nun tüm ürünleri yüzde 100 pamuk dokuma kumaştan üretiliyor. Ranforce 59 tel dokuma sıklığı kalitesinde olan setler, tüm ürünlerinde çift yönlü kullanıma da imkan veriyor. Kumaş yapısı dokuma pamuktan oluştuğu için nefes alan, sağlıklı ve uzun ömürlü dokusuyla dikkat çeken Renklerin Harmonisi Nevresim Grubu, renk ve canlılığı yatak odalarına taşımak isteyenlerin favorisi olmaya aday.

Bonny Nevresim Takımı, çizgisel tasarımı ve canlı renkleriyle ön plana çıkarken; Monet Nevresim Takımı, kırmızının enerji veren tonuyla geometrik desenlerin göz alıcılığını harmanlıyor. Viva Nevresim Takımı ise mavi, beyaz ve sarı tonlarının hakim olduğu büyük çiçek desenleriyle, huzuru yatak odalarına davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT