Sonbaharın Favori’si Sarı Yaprak Kolyeler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sonbaharın Favori’si Sarı Yaprak Kolyeler

Tarihler: 02 Eylül 2014 Salı ~ 02 Kasım 2014 Pazar

Firma: Favori

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 2, 2014 ~ Kas 2, 2014

Her sezon farklı tasarımlarıyla kadınların ilgi odağı olan Favori, Sonbaharın simgesi olan şık tasarımlı sarı yaprak kolye uçları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Sıcak ve hareketli geçen yaz mevsimi sonrasında Sonbahar’ın sarı, ılık ve huzurlu günleri için Favori özgün tasarımları ile mağazalardaki yerini aldı.

Şıklığı ile fark yaratmak isteyen kadınlar, Favori’nin sarı yaprak kolyeleri ile aradığını bulacak. Üstelik her kıyafetle kombin edilebilme özelliği taşıyan yaprak modelli kolye uçları, Sonbaharda da kadınları ilgi odağı yapacak.

Üretimlerini kendisine ait, Avrupa’nın en büyük ve modern tesislerinde gerçekleştiren Favori’nin bu yeni tasarımı ekonomik fiyat seçenekleri ile de göze çarpıyor. AB ve TSE standartlarına uygun olan bu modele Türkiye’nin her yerinde bulunan 100 mağazasından veya www.favori.com.tr internet adresinden ulaşmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT