Sonbaharın Vazgeçilmezi Sneaker’lar Lumberjack’te!

Sonbaharın Vazgeçilmezi Sneaker’lar Lumberjack’te!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sonbaharın Vazgeçilmezi Sneaker’lar Lumberjack’te!

Tarihler: 13 Ekim 2021 Çarşamba ~ 13 Aralık 2021 Pazartesi

Firma: Lumberjack

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2021 ~ Ara 13, 2021

Trendlere uygun renk ve tasarımlarıyla dikkat çeken Lumberjack Sonbahar Koleksiyonu’nu yürüyüş ve koşu yapmayı seven kadın, erkek ve çocuklar için şıklık ve rahatlığı bir arada sunuyor.

Ayak anatomisini destekleyen özel taban yapısı İle sonbahar aktivitelerinize konfor katan Lumberjack yeni sezon koleksiyonu spor tarzınızı şıklıkla tamamlayacak.

Siyah, beyaz, gri ve bej tonlarının ağırlıkta olduğu Lumberjack Sonbahar Koleksiyonu, esnek ve hafif tabanlı yapısıyla hareket etmeyi seven kadın, erkek ve çocukların adımlarına maksimum enerji katıyor. Koleksiyonda yer alan; beyaz tabanlı ayakkabılarda dikkat çeken renkli şerit detayları ise yeni sezon kombinlerine şık bir görünüm kazandırıyor.

Ayağı kavrayan hafif ve şık modellere, dikkat çekici dikişler ve renkli bağcık detaylar eşlik ediyor. Kapüşonlu üstler, jean’ler, bol pantolon ve rahat kesim eteklerle kolayca kombinlenebilen Lumberjack ayakkabıları, günün her anında ve her ortamda tarzından ödün vermeden hem şık hem konforlu olmak isteyenlerin en özel tamamlayıcısı olacak.

Lumberjack Sonbahar Koleksiyonu’nu daha yakından görebilmek için FLO mağazalarını veya www.flo.com.tr ve www.lumberjack.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT