Sony Vaio Fit Multi-Flip

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sony Vaio Fit Multi-Flip

Tarihler: 19 Eylül 2013 Perşembe ~ 19 Kasım 2013 Salı

Firma: Sony

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 19, 2013 ~ Kas 19, 2013

Sony’nin ilk defa IFA Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı 2013 kapsamında tanıttığı VAIO Fit multi-flip PC,üretkenlik ve eğlencenin baştan çıkarıcı bir karışımını sunuyor. Alüminyum kullanılarak harika şekilde tasarlanan bilgisayar, güçlü bir multimedya kişisel bilgisayardan bekleyebileceğiniz her şeye sahip.

Vaio Fit’iniz anında hassas bir dokunmatik ekranlı tablete dönüşüyor. Windows 8’in sunduğu tüm özgürlük ve akıcılık ile Full Hd1 panel üzerinde, not ve düşüncelerinizi yazın, uygulamaların keyfini çıkarın veya web’i tarayın.

İlginç bir şey mi buldunuz?Vaio’yu görüntüleyici moduna getirmek için ekranı bir defa daha çevirin: ardından da mobil için Trılumınos Ekran sayesinde malzemelerinizi keskin detayda ve canlı renklerde gösterin. Seçili modellerde Full Hd Üzeri (2880x1620) ekran seçeneği sayesinde çözünürlük daha da artırılıyor

.

Merkezinde, VAIO Fit üretkenliğinizi ve eğlencenizi daha da artırmak üzere tasarlanmış tavizsiz özellikler ile yüklü. En son nesil Intel® Core™ işlemciler ile günlük belgeleri hızla inceleyin, NVIDIA® OptimusTM teknolojili Nvida grafikler ile film ve oyunların tadını çıkarın.* Şarjlar arasında hiç duraklamadan saatlerce çalışın ve gece geç saatlere kadar çalışmaya veya oyun oynamaya devam etmenizi sağlayan hassas, arkadan aydınlatmalı klavye üzerinde rahat şekilde yazı yazın.

Zengin ve doğal renkli eğlence
Eğlence bugüne kadar hiç zengin ve doğal renklerden oluşan geniş bir palet sağlayan mobil için TRILUMINOS Ekranlı net, parlak Full HD1 ekran üzerinde olduğu kadar iyi görünmemişti. Sony’nin büyük beğeni toplayan Bravıa Tv teknolojisi üzerine kurulu mobil için X-Reality™ bu canlı görüntüler gerçek yaşamı aratmayan detaylarla dolu.

Loş ışıklı ortamlarda bile net, ultra detaylı çekimler yapmak için 8 megapiksellik bir PC için Exmor RS görüntü sensörü** bulunan arka kamera ile canlı ve odaklı fotoğraflar çekin. Ardından, eşsiz ‘CamScanner’ uygulaması ile yaratıcılığınızı ortaya çıkarın. Her şeyin düz ve doğru olmasını sağlamak için otomatik kenar tespiti ve perspektif düzeltme özellikli fotoğraf veya belgelerinizi çekin ve üzerlerinde otomatik olarak rötuşlar yapın. Dijital kalem ile (Fit 14A/15A’da opsiyonel) ve ‘Vaio Paper’ ile karalayın, çiziktirin veya elle kısa notlar alın. İşiniz bittiğinde de, sonuçları buluta yükleyerek yaratıcı, dikkat çekici belgelerinizi paylaşın.

İçinizdeki yönetmeni ortaya çıkarın
Sony’nin kullanımı kolay AV yaratıcılık yazılım paketi Imagination Studio™Vaio Edition ile içinizde yatan yönetmeni ortaya çıkarın. Profesyonel tarzda efektler için ev videolarınıza rötuş verin veya muhteşem müzik parçaları üretin ve paylaşın.

Vaio Fit multi-flip’in sesi de tıpkı görüntüsü kadar güzel. Kendinizi en sevdiğiniz şarkı ve filmler için optimize edilen canlı ses ile sarmalayın. ClearAudio+ modu her türlü içeriğe uygun dört farklı ayar seçeneği veya müzik zevkinize uyacak kişiselleştirilebilir ekolayzır ve efektler de sunuyor.

Müziğinizi paylaşmak mı istiyorsunuz? Hiçbir karmaşık kuruluma gerek kalmadan kablosuz bağlantı kurmak için NFC özellikli hoparlör veya kulaklıklarınızı bir anlığınaVaio’ya dokundurmanız yeterli. Ardından daVaio’nuzda sakladığınız müziği kablosuz aksesuarlarınız üzerinden aktarabilirsiniz.

33,7cm (13,3 inç), 35,5cm (14,0 inç) ve 39,5cm (15,5 inç) ekran boyutlarında temin edilebilen yeni VAIO Fit multi-flip PC,sonbahar 2013’ten itibaren Türkiye’de satışa sunulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT