Sony W Serisi Walkman İle Kablosuz Özgürlüğü Yaşa

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sony W Serisi Walkman İle Kablosuz Özgürlüğü Yaşa

Tarihler: 11 Ekim 2012 Perşembe ~ 11 Aralık 2012 Salı

Firma: Sony

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 11, 2012 ~ Ara 11, 2012

Müzik şimdi Sony W Serisi Walkman ile hayatın her anına kolayca giriyor. Kablosuz olması sayesinde spor yaparken, yolculuk ederken, şehir içinde, şehir dışında dolaşırken müzik dinlemenin keyfini yaşayabilirsiniz. Bunun için Sony W Serisi Walkman’inizi yanınızda taşımanız yeterli. Suya karşı dayanıklı1 Sony W Serisi Walkman ile yağmur altında dolaşırken, duş yaparken2 en sevdiğiniz parçayı yanınıza alabilirsiniz. Sony Walkman ile müzik, konforunuzu bozmadan nerede isterseniz orada olacak. .

Yürürken, koşarken, duş alırken2, yağmurun keyfini çıkarırken... Kısacası her yerde müzik dinlemek istiyorsunuz ama bir yandan kablolarla uğraşma derdi, diğer yandan cihazın sudan etkilenebileceği fikri bir anda bu isteğinizden vazgeçmenize neden oluyor. Sony W Serisi Walkman ise tam tersine, sizi daha fazla ortamda, daha fazla müzik dinlemeye davet ediyor. Kablosuz, suyla barışık ürünle size sadece istediğiniz müziği, istediğiniz zaman dinlemek kalıyor. .

Sony W Serisi Walkman’de , ZAPPIN fonksiyonu ile hareket halinde kolayca şarkı seçebilir, “Jog Dial” özelliği sayesinde cihazı pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Kompakt ve son derece hafif olan ürün, “multi ses kodek” desteğine de sahip. .

2 GB kapasitesi ile şarkı listelerinize cömertçe yer açan W Serisi, 8 saatlik3 pil ömrü ile uzun bir kullanım süresi sunuyor. Hızlı şarj özelliği sayesinde 3 dakika şarj ile 60 dakika kesintisiz müzik dinlemek mümkün. .

Mükemmel ses kalitesi ile size müzik dinlemenin zevkini doyasıya yaşatacak olan Sony W Serisi Walkman, içerik aktarımında da sunduğu kolaylık açısından bir adım önde. Sürükle bırak yöntemiyle ekstra herhangi bir yazılıma gerek kalmadan cihazınıza kolaylıkla şarkı yükleyebiliyorsunuz. .

Sony W Serisi Walkman siyah, beyaz ve mavi renk seçenekleri ile sunuluyor. .

1Suya daldırılması veya su ile sürekli temas halinde bulunması durumunda geçerli değildir (IPx5 sınıfı).
2 Yüksek basınçlı duş altında kullanmayınız.
3128 kbps MP3 ile Ekolayzır tümüyle “Kapalı” durumuna ve Ekran Kapatma zaman ayarın “30 Saniye”ye getirildiğinde elde edilen yaklaşık rakam.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT