Sony Xperia™ Xz’nin Kamerası ve Mobil Güzellik Uygulamaları ile Eğlenirken Güzelleşin!

Sony Xperia™ Xz’nin Kamerası ve Mobil Güzellik Uygulamaları ile Eğlenirken Güzelleşin!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sony Xperia™ Xz’nin Kamerası ve Mobil Güzellik Uygulamaları ile Eğlenirken Güzelleşin!

Tarihler: 02 Mayıs 2017 Salı ~ 02 Temmuz 2017 Pazar

Firma: Sony

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2017 ~ Tem 2, 2017

Akıllı telefonların hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olduğu günümüzde geçici bir hevesten teknolojik bir fenomene dönüşen selfie’ler hayatın her alanında kullanılıyor, kapsamlı güzellik uygulamaları son dönemde herkesin ilgisini çekiyor. İşte Xperia XZ ile deneyebileceğiniz dört güzellik uygulaması:

Son dönemin en popüler güzellik uygulamaları arasında yer alan Hair Color Studio, Makeup Genius, Beauty Camera ve Perfect 365 Google Play Store üzerinden tüm Android cihazlara olduğu gibi Xperia XZ’ye de indirilebiliyor. Xperia XZ, bir fotoğraf makinesinin tüm işlevlerini fazlasıyla yerine getirebildiğinden, bu uygulamaları indirmek ve kullanmak için ideal bir akıllı telefon. Sony’nin kamera özellikleri ile beğeni toplayan akıllı telefonu Xperia XZ, mükemmel selfie’ler için 13 MP ön kameraya sahip ve 22mm/90-derece geniş açılı lensi ile ne kadar kabalık olursa olsun grup selfie’lerinizde kimseyi dışarıda bırakmıyor. Xperia XZ, hareketli anları bile net yakalayan 23 MP’lik kamerasıyla en güzel halinizi yansıtıyor.

Hair Color Studio uygulaması, yeni saç rengi ve saç stilleri denemenizi sağlarken, bu yaz yeni bir görünüm düşünen herkes için en mükemmel tercihte bulunmasına yardımcı oluyor. Xperia XZ ile çektiğiniz selfie’nizi yükledikten sonra eklemek istediğiniz saç rengi ve stillerini sınırsız seçenek ile deneyebiliyorsunuz. Böylece kuaför salonlarında uzun saatler kalmadan saç rengi ya da kesiminin size uygun olup olmadığını görmenin harika yolunu keşfedebilirsiniz.

Günümüzün en çok tercih edilen makyaj uygulamalarından olma özelliği taşıyan Makeup Genius çeşitli güzellik ürünlerini test etmenize olanak sağlıyor. Makyaj malzemelerini satın almadan önce selfie’nizi çekerek ürünlerin sizin yüzünüzde nasıl durduğunu görebilirsiniz. Bu uygulama, doğrudan yüzünüze uygulanan bir makyaj filtresi oluşturuyor.

Beauty Camera uygulaması yeni görünümler oluşturmanıza ve fotoğrafları düzenlemenize olanak tanıyor. Çekeceğiniz selfie’yi yükledikten sonra fotoğrafı rötuşlayabiliyor, eyeliner, maskara gibi birçok makyaj malzemesini online olarak yüzünüze uygulayabiliyorsunuz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT