Sony’nin En Akıllısı Xperia Sola, İlk Kez ve Sadece Avea’da

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sony’nin En Akıllısı Xperia Sola, İlk Kez ve Sadece Avea’da

Tarihler: 10 Temmuz 2012 Salı ~ 10 Eylül 2012 Pazartesi

Firma: Sony

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 10, 2012 ~ Eyl 10, 2012

Akıllı telefon sektörüne iddialı giren Sony, Xperia Sola ile Türkiye’de ilk kez ve sadece Avea bayilerinde satışa sunuldu. NFC deneyiminde yepyeni bir dönemi başlatan Sony Xperia Sola, Avea İletişim Merkezleri’nde.

Teknolojinin en son trendlerini en başarılı kampanyalarla müşterilerine sunan Avea; akıllı telefon portföyüne, tasarım harikası Xperia Sola ile Sony’yi de kattı. NFC akıllı etiketleriyle günlük hayatı kolaylaştıran çift çekirdekli, Android işletim sistemli Xperia Sola, Türkiye pazarına ilk defa Avea ile girdi.

Avea İletişim Merkezleri’nde beyaz ve siyah renk seçenekleriyle farklı beğenilere hitap eden Sony Xperia Sola’nın avantajlı kampanyalarının duyurusu ise çok yakında yapılacak.

Çift çekirdekli işlemcisi, 5 megapiksel 16x dijital zoomlu ve LED flaşlı kamerası ve dokunmadan temas özelliğine sahip 3.7 inç TFT ekranıyla Xperia sola, sadece 107 gram ağırlığında. Yenilikçi dokunmadan temas özelliği ile ekrana dokunmadan, web taramasına imkân tanıyan Xperia Sola, kullanıcılarına sihirli bir dünyanın kapılarını aralıyor. Xperia Sola ile birlikte gelen NFC Akıllı Etiketler ile önceden tanımlanmış kişisel ayarların ve komutların tamamı etiketin cihaza dokundurulmasıyla aktif hale geliyor. 8 GB dahili hafızaya sahip Xperia Sola’da bellek kartı girişi de bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT