Sorun Hassasiyetse, Çözüm Sensodyne

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sorun Hassasiyetse, Çözüm Sensodyne

Tarihler: 04 Temmuz 2012 Çarşamba ~ 04 Eylül 2012 Salı

Firma: Sensodyne

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2012 ~ Eyl 4, 2012

o Soğuk, sıcak, tatlı veya ekşi yiyecek ve içecekleri tükettiğinizde dişleriniz sızlıyor mu?
o Hassas dişlere bağlı olarak dişlerinizde sızı hissediyor musunuz?
o Hassas diş günlük bir sorununuz mu yoksa yalnızca ara sıra karşılaştığınız bir rahatsızlık mı?

Yukarıdaki sorulara yanıtlarınız EVET ise, hassas diş problemi ile karşı karşıyasınız demektir. Hassas dişler için diş hekimlerinin önerdiği Sensodyne, hassas diş probleminin yanı sıra farklı ihtiyaçlara göre özelleşen 12 çeşit diş macunu ve 7 çeşit diş fırçası ile ağız sağlığının korunmasına yardımcı oluyor. Sensodyne diş macunu ve diş fırçalarının birlikte kullanımı, hassas dişler için en iyi korumayı sağlıyor.

Hassas diş problemi yetişkinlerin %38'inin düzenli olarak yaşadığı, son derece sık karşılaşılan bir sorun olmasına rağmen, bu sorunu yaşayanlar önlemek için tedbir almıyor. Hassas diş sorunu için özel olarak geliştirilen ağız bakım ürünlerini kullanmak, bu sorunu önlemenin en pratik yolu oluyor. 20 yılı aşkın süredir hassas dişler konusundaki uzmanlığıyla ağız sağlığının korunması için çalışmalarını sürdüren Sensodyne, diş hekimleri tarafından hassas dişler için tavsiye ediliyor.

Sensodyne’in özel olarak geliştirilen diş macunları ve diş fırçaları birlikte kullanıldığında, hassas dişlerde her gün, gün boyu süren koruma sağlamaya yardımcı oluyor. Günlük kullanıma uygun Sensodyne’in hassas diş probleminin yanı sıra farklı ihtiyaçlara göre özelleşen 12 çeşit diş macunu ve 7 çeşit diş fırçası ağız bakımının vazgeçilmezi haline geliyor.

Sensodyne Diş Macunları

• Sensodyne Florürlü: İçeriğindeki florür ile dişleri güçlendirir.
• Sensodyne Tam Koruma: Düzenli fırçalama ile plakları yok ederek diş eti sağlığının korunmasına yardımcı olur. Sensodyne Tam Koruma’nın Beyazlatıcı seçeneği de bulunuyor.
• Sensodyne Ferah Nefes: Mükemmel tadıyla gün boyu ferah bir nefes sağlar. Ekstra ferahlık için jel şerit içerir.
• Sensodyne Beyazlatıcı: Diş minesini aşındırmadan, diş üzerinde oluşan lekeleri nazikçe ve etkin şekilde temizleyerek dişlerin doğal beyazlığına kavuşmasına yardımcı olur.
• Sensodyne Naneli: Yoğun naneli formülüyle gün boyu ferah nefes sağlar.
• Sensodyne Jel: Jel yapısıyla dişleri etkin şekilde temizler. Ağzınızda temizlik ve ferahlık hissi yaratır.
• Sensodyne Onarım ve Koruma: İleri NovaMin® teknolojisi içerir. NovaMin®, dişlerde ani ve keskin sızıya neden olan hassas bölgeleri bulur, o bölgelere tutunarak dişin doğal yapısına benzer onarıcı bir katman oluşturur. Bu koruyucu katman, hassas dişlerin onarılmasına ve korunmasına yardımcı olur. Sensodyne Onarım ve Koruma’nın Beyazlatıcı çeşidi de bulunuyor.
• Sensodyne Hızlı Rahatlama: Hassas dişlerin rahatlaması için sadece 60 saniyede etki eder, uzun süreli koruma sağlar.
• Sensodyne iso-active: Köpüren mikro temizleyici jel yapısıyla diş aralarında ulaşılması zor alanlara ulaşarak hassas dişler için her yönden koruma sağlar. iso-active’in Çoklu Etki ve Beyazlatıcı çeşitleri bulunuyor.

Sensodyne Diş Fırçaları

• Sensodyne Micro Active Diş Fırçası: İnceltilmiş uçları ve ipek yumuşaklığındaki yapısı ile ulaşılması güç alanlarda bile diş ve diş etini mükemmel bir biçimde temizler.
• Sensodyne Pronamel Diş Fırçası: Diş minesi için yumuşak ve etkili temizlik sunar. Tamamen esnek olan jel başlık sayesinde ulaşılması zor olan noktalarda bile etkin temizlik sağlar. Mikro-ince, yuvarlak uçlu kıllara sahiptir.
• Sensodyne Total Care: Diş eti hassasiyetine karşı yuvarlak uçlu kıl yapısı vardır. Yuvarlak başlığı diş etine uyumludur. Daha kolay erişim için küçük bir başlık tasarımı yapılmıştır.
• Sensodyne Ultra Sensitive: Hassas dişler ve diş eti için özel olarak tasarlanmıştır. Yuvarlak uçlu kıl yapısına sahiptir. İnce fırça boynu ağız içindeki alanlara daha kolay erişim sağlar.
• Sensodyne Elite: Daha fazla fırça kılı ile etkin temizlik sunar. Doğal dönüş hareketine sahip aktif fırça kıl yapısı, bakteri plağı temizliğinde efektiftir.
• Sensodyne Expert: Yumuşak ve yuvarlatılmış ipeksi kıl yapısı ile hassas dişlerin zarar görmeden etkin şekilde temizlenmesini sağlar. Yuvarlak başlıklı kısa kıl yapısı ile ağız içindeki hassas bölgeleri nazikçe temizler.
• Sensodyne Gentle: Yumuşak ve ipeksi kıl yapısına sahip olan Sensodyne Gentle, küçük fırça başlığı sayesinde ağız içinde ulaşılması en zor alanlara ulaşır, diş yüzeyini etkin ve nazik bir şekilde temizler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT