Star Wars Hayranları Samsonite Mağazalarına!

Star Wars Hayranları Samsonite Mağazalarına!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Star Wars Hayranları Samsonite Mağazalarına!

Tarihler: 18 Nisan 2018 Çarşamba ~ 18 Haziran 2018 Pazartesi

Firma: Samsonite

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2018 ~ Haz 18, 2018

Eğlenceli ve dikkat çeken tasarımlara yer veren American Touriser, şimdi de Star Wars severlere seçim yapmayı zorlaştıracak keyifli bir valiz koleksiyonu sunuyor.

Seyahat alanında bir moda yaratan, eğlenceli tasarımlarının yanı sıra pratik seyahat çözümleriyle de büyük ilgi gören American Tourister, Star Wars severler için harika bir valiz koleksiyonu hazırladı.

Karakterlerin yanı sıra geometrik desenlerin, yıldız ve uzay motiflerinin yoğun olduğu Star Wars Koleksiyonu, yorucu seyahatleri bile eğlenceye dönüştürüyor.

Farklı ihtiyaçlara göre birden fazla çanta ve valiz seçeneğinin sunulduğu Star Wars Koleksiyonu, sırt çantasından valize, spor çantasından bilgisayar çantasına kadar oldukça geniş ürün alternatifi sunuyor.

Koleksiyonda öne çıkan 3 boyutlu Darth Vader bavul, darbelere dayanıklı yapısı ve rahat manevra yapan lastikleriyle seyahatlerde kolaylık sağlıyor. Spor çantalarında da sağlamlık ve kullanım kolaylığı sağlayan Star Wars Koleksiyonu, çocuklar için okul çantası olarak da kullanılabilen sırt çantası modellerine yer veriyor.

Benzersiz ve ergonomik tasarımlarla her kullanıma uygun seçenekler sunan American Tourister, her detayında farklılık barındıran ürünlerinin dayanıklılığıyla da oldukça seviliyor.

American Tourister, Star Wars severlerinin ilgisini çekecek bir gün olan 4 Mayıs Star Wars Günü’nde kendisine veya Star Wars tutkunu olan sevdiklerine sürpriz yapmak isteyenler için harika bir fırsat sunuyor.

Tüm koleksiyon ve modeller için Samsonite ve Trunk&co mağazalarına ve www.americantourister.com.tr web sitesine göz atmayı unutmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT