Stil sahibi Babalara Renkli, Konforlu ve Çevre Dostu Hediyeler

Stil sahibi Babalara Renkli, Konforlu ve Çevre Dostu Hediyeler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Stil sahibi Babalara Renkli, Konforlu ve Çevre Dostu Hediyeler

Tarihler: 21 Mayıs 2020 Perşembe ~ 21 Haziran 2020 Pazar

Firma: Timberland

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2020 ~ Haz 21, 2020

Timberland, babalar gününde dayanıklı ve konforlu olduğu kadar ekolojik malzemelerle de öne çıkan bir koleksiyon sunuyor. Timberland’in yaz koleksiyonu sürdürülebilirlik ve inovasyon vizyonunu yansıtırken; renk renk pololar, rahat pantolonlar ve şortlar, hızlı kuruma özelliğine sahip mayolar dikkat çekiyor. Tüm ürünler Babalar Günü’ne özel %25 indirimli fiyatlarla anlaşmalı online alışveriş siteleri ve mağazalarda!

Stil sahibi olduğu kadar, ardında yatan sorumlu üretim felsefesi sayesinde “iyi” hissettiren Timberland koleksiyonunda sokakta olduğu kadar evde de rahat hissettiren seçenekler sunuyor Bu sezon Timberland erkek koleksiyonunda babalar günü hediyesi arayanlar için rahat olduğu kadar şık alternatifler yer alıyor. Tüm ürünler orijinal fiyatlar üzerinden Babalar Günü’ne özel %25 indirimli fiyatlarla anlaşmalı online alışveriş siteleri ve mağazalarda.

Yaz renkleri ve rahatlığı pololara ve t-shirtlere yansıyor!
  Bu yaz renkli pololara ve t-shirt modellere 3D kabartmalı logolar ve organik pamuk kumaşlar eşlik ediyor. Polo t-shirtlerde  klasik renklerin yanı sıra yaz renkleri olan mavinin ve yeşilin her tonu, sarı ve kırmızı renkler var.

  T-shirtlerde ise büyüyen ağaç logosu ve kabartmalı yazılar kadar her erkeğin her sezon favorisi olan düz basic modeller de karşımıza çıkıyor. Slim fit ve klasik seçeneklerin yanı sıra sokak stilini yansıtan rahatlığı sevenler için oversize t-shirt seçenekleri de sezonun gözdeleri arasında yer alıyor.

Zarif polo modeller şehirli erkeklerin aradığı en iyi ve organik kumaş kalitesine sahip. Slim fit modellerin yanı sıra normal kesimleri de bulunan pololarda canlı yeşil, kırmızı, mavi tonlarının yanı sıra pastel ve klasik renklerde de alternatifler var. 

Erkek mayolarında kısa ve uzun modeller, hızlı kuruma özellikleriyle ayrışıyor. Grafik desenli modellerin yanı sıra logolu canlı renkli modeller de yaz aylarında erkeklere eşlik etmeye hazırlanıyor.

  Şehirli babalara ister evde ister sokakta aradığı rahatlığı sunan inovatif pantolonlar ve şortlar
  Pantolon ve kargo şort seçenekleri gücünü patentli geri dönüşümlü ReBOTL malzemelerden alan şık, inovatif ve modern tasarımlara sahip. Cepli kargolar ve lastikli paçalarla ayrışan yenilikçi modeller sokak stilini tamamlarken, klasik chino pantolonlar ise hem iş ortamına hem de sosyal ortamlara eşlik ediyor. İlhamını doğadan alan pastel renklerden oluşan koleksiyonda kahverengi ve bejin her tonu, maviler ve yeşiller ön planda.

Yaz sezonu ayakkabı modasında öne çıkanlar: İkonik tekne ayakkabıları & sezonun yenisi Earth Rally spor ayakkabılar
Yumuşak deri, el işçiliği, esnek taban özelliklerine sahip tekne ayakkabıları koleksiyonu dayanıklı kauçuk tabanı, aşınmayan pirinç bağcık delikleri, ince el işçiliği detayları, iz yapmayan ve kaymaya yivli tabanıyla her sezon olduğu gibi bu sezonda da karşımızda. 40 yıl önce ilk kez piyasaya sunulduğundan bu yana evrilerek hayatımızda kalmaya devam eden erkek tekne ayakkabılarının klasik modeli 799TL.

Kanvas keten kumaş ile erkeklere daha spor bir alternatif sunan Union Wharf ise “hibrit sneaker tarzı” sayesinde klasik tekne ayakkabısı koleksiyonuna hem daha genç bir görünüm, hem de daha uygun fiyatlı bir alternatif sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT