Stil Sahibi Babaların Hediye Destinasyonu: NetWork

Stil Sahibi Babaların Hediye Destinasyonu: NetWork

Alışveriş Alışveriş Rehberi Stil Sahibi Babaların Hediye Destinasyonu: NetWork

Tarihler: 01 Haziran 2020 Pazartesi ~ 01 Ağustos 2020 Cumartesi

Firma: NetWork

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 1, 2020 ~ Ağu 1, 2020

NetWork, İlkbahar/Yaz 2020 koleksiyonunda yer alan göz alıcı hediye seçenekleri ile Babalar Günü’nde stil sahibi erkeklerin şıklığını tamamlıyor.

NetWork, görünümüne her daim özen gösteren babalara Babalar Günü için çok çeşitli hediye alternatifleri sunuyor. Markanın İlkbahar/Yaz 2020 koleksiyonuna ait tasarımlardan meydana gelen geniş seçkide, canlı renkler ve rahat kesimler mevsimin yüksek enerjisini derinden hissettirmekle kalmıyor, aynı zamanda konforlu bir şıklığa da davetiye çıkarıyor.

Yazın dinamik ruhunu yansıtan renkli polo yaka tişört ve şortlar, ince trikolar, keten, degrade ve vual gömlekler spor bir tarzı benimseyen erkeklerin favori parçalarını oluşturmaya adayken, ütü gerektirmeyen ve leke tutmayan özellikleriyle non-iron gömlekler de moda ve teknolojinin iş birliğini mükemmel biçimde ortaya koyarak hayatı kolaylaştıracak pratik çözümler sağlıyor.

NetWork İlkbahar/Yaz 2020 koleksiyonunda, babalara yönelik birbirinden farklı pantolon seçenekleri de bulunuyor. Şıklık ile rahatlığı buluşturan chino ve jogger pantolonlar, kendinden emin bir duruşun anahtar parçalarını temsil ediyor.

Kapsamlı giyim koleksiyonuna eşlik eden iddialı aksesuar grubunda ise NetWork, kombinlere çarpıcı dokunuşlar yapacak espadril ve sneaker modellerini barındırıyor.

Babalar Günü’ne özel ilham verici hediye seçenekleri, www.network.com.tr’de sizi bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT