Stil Sahibi Erkekler Hathi ile Bir Adım Öne Çıkıyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Stil Sahibi Erkekler Hathi ile Bir Adım Öne Çıkıyor!

Tarihler: 27 Temmuz 2015 Pazartesi ~ 27 Eylül 2015 Pazar

Firma: Sinem Güven

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 27, 2015 ~ Eyl 27, 2015

Sinem Güven hayat verdiği “Hathi” markası ile mücevher ve tasarım dünyasına farklı, özgün, ayrıcalıklı anlayışlar kazandırmaya devam ediyor. Koleksiyon sadece sergilediği eşsiz mücevherlerle değil, Hintçe’de fil anlamına gelen, şans ve bereketi simgeleyen yaklaşımı ve taşıdığı güzel enerjileri ile de dikkat çekiyor. Her biri özel taşlarla hazırlanan “Hathi by Sinem Güven” mücevherleri sadece kadınlara değil erkeklere özel tasarımlarıyla da mücevher modasına yön veriyor.

Erkeklerin şıklığını “Hathi” tamamlıyor!

Sinem Güven, ahşap, lav, budist tespiği tohumları ve onix gibi özel taşlarla hazırladığı Hathi bilekliklerini; gümüş, elmas ve yakut gibi değerli taşlarla bir araya getirerek erkek takı modasına farklı bir anlayış kazandırıyor. Zamansız yaklaşımla oluşturulan bileklikler erkeklerin şıklığını tamamlarken unisex olma özelliğiyle de ilgi görüyor.

Kaygı ve stresi ortadan kaldırma, kötü enerjiden koruma ve daha birçok faydasıyla bilinen oniks taşıyla bileziklere hayat vererek, koleksiyonun en ilgi çeken parçalarını oluşturan Hathi ile en göz alıcı hediyeyi siz verin!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT