Şubat Ayında LAV’dan İlham Veren Sunumlar!

Şubat Ayında LAV’dan İlham Veren Sunumlar!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Şubat Ayında LAV’dan İlham Veren Sunumlar!

Tarihler: 07 Şubat 2018 Çarşamba ~ 07 Nisan 2018 Cumartesi

Firma: LAV

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2018 ~ Nis 7, 2018

LAV, özgün ve yenilikçi tasarımlarıyla cama heyecan, şubat ayına da renk katıyor. LAV’ın Liberty serisi meşrubat bardakları kışa özel tema ve renklerle yaratıcılığınızı sergileyebileceğiniz şık içecek, tatlı, smoothie sunumlarına dönüşüyor; size de sevdiklerinizle geçirilen sıcak sohbetlerin keyfini çıkarmak kalıyor.

Kış aylarında modern ve yalın tasarımıyla içinizi ısıtacak LAV’ın Liberty serisi meşrubat bardaklarına tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından ulaşılabiliyor.

Soğuk kış aylarında evlerde geçirilen zaman artıyor, sevdiklerimizle paylaştığımız sofralar renkleniyor. Uzun kış akşamlarını uzun sohbetlere taşıyan yaratıcı sofra sunumları, LAV Liberty serisinin modern ve yalın tasarımıyla zenginleşirken, şıklıktan da asla ödün vermiyor. Günün her saatine yayılan keyifli içecek molalarını, tatlı sunumlarını, kışa mis kokular yayan tarçın çubukları daha da görünür kılarak bambaşka bir yorum katan LAV Liberty Meşrubat bardakları, sunumlarıyla da fark yaratmak isteyenlerin en gözde tercihi olmaya aday.

LAV Liberty serisi bardaklarına tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından ulaşabilirsiniz.

SevgililerGünü2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT