Suvla Wine etc.’da Yılbaşı Bir Başka

Alışveriş Alışveriş Rehberi Suvla Wine etc.’da Yılbaşı Bir Başka

Tarihler: 29 Kasım 2012 Perşembe ~ 02 Ocak 2013 Çarşamba

Firma: Suvla

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2012 ~ Oca 2, 2013

Suvla Şarapları’nın en yeni serileri ile ’nin doğal tarım ürünleri, Suvla Wine etc.’nın yaratıcı sunumlar ve özel fiyatlarıyla yeni yıl sofralarını lezzetlendirmeye hazırlanıyor.

Nisan ayında şarapseverlerle buluşmasının ardından kısa sürede yurtiçi ve yurtdışında pek çok prestijli ödüle layık görülen Suvla Şarapları, yeni şarap serileri ve Kilye ürünlerini buluşturduğu Suvla Wine etc. yılbaşı sofralarınıza benzersiz lezzetler katıyor. Reserve Serisi kırmızı şarapları Suvla Reserve Cabernet Sauvignon 2010 ve Suvla Reserve Merlot 2010’un ardından geçtiğimiz günlerde yeni blend serisinin ilk şarabı Sur 2010’u şarapseverlerle buluşturan Suvla, yılbaşına eşlik edecek en güzel lezzetleri % 10 indirim ve 5+1 kampanya ile Suvla Wine etc.’da sunuyor.

Sadece yılbaşı gecesi için değil, yeni yılın ilk kahvaltısını da doğal tarım ürünleriyle (erken/geç hasat sızma zeytinyağı, sofralık zeytin çeşitleri, zeytin ezmesi, domates konservesi, domates salçası, közlenmiş kırmızı biber, pekmez, tahin, üzüm ve meyvelerden kompostolar, reçeller ve marmelatlar, kabuklu diş badem, ceviz, susam ve doğal zeytinyağlı sabun çeşitleri) karşılamak isteyenlere tamamen doğal alternatifler sunan Kilye ürünlerini de Suvla Wine etc. mağazalarında bulabilirsiniz.

Suvla Wine etc.’da özel ‘yılbaşı hediye kutuları’
Yeni yıla lezzet katmak isteyenlere bir diğer alternatif de Suvla ve Kilye ürünlerinden oluşan özel hediye kutuları. Tamamen doğal malzemelerle üretilen ve birbirinden leziz Suvla ve Kilye ürünlerini bir araya getiren hediye kutuları tadı damakta uzun süre kalacak yeni yıl kutlamalarının en lezzetli adayı.

Suvla Wine etc.’ya İstanbul Perpa ve Eceabat’taki satış noktalarının yanı sıra telefonla sipariş için de ulaşabilirsiniz.
Bilgi ve sipariş için : 0 212 221 07 56

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT