Suya Dayanıklı Formülüyle M.A.CStack WaterProof Maskara!

Suya Dayanıklı Formülüyle M.A.CStack WaterProof Maskara!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Suya Dayanıklı Formülüyle M.A.CStack WaterProof Maskara!

Tarihler: 14 Mart 2023 Salı ~ 14 Haziran 2023 Çarşamba

Firma: WaterProof

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2023 ~ Haz 14, 2023

Maskara teknolojisinde bu zamana kadar ki en büyük inovasyonu yaratarak 1 numaralı maskara haline gelen M.A.CStack Maskara yeni özelliği ile artık suya dayanıklı formüle sahip!

Temelinde kişiselleştirme olan M.A.CStack WaterProof Maskara, bir maskaradan beklediğiniz her özelliği tek bir üründe buluştururken istediğiniz ve hayal ettiğiniz görünümü, trendi yaratmanız için tasarlandı. Suya dayanıklı olmasının yanı sıra ayırma, kaldırma ve kıvırma gücüyle kirpikleri üst seviyeye ulaştıran ve en dramatik, en derin boyutu sağlayan bu maskara, hafif formülü ile topaklanma ve bulaşma olmadan, kirpiklerinize etkileyici bir görünüm kazandırır. Aynı zamanda M.A.CStack WaterProof Maskara eşsiz formülüyle uzun süre dayanıklılık sağlar.

Kesin bir kanıt ister misiniz? M.A.CStack WaterProof Maskara kullananların %95’i maskaranın kirpiklere yerçekimi karşıtı hacim sağladığını, sınırsız kat uygulanabildiğini ve anında kıvrım, uzunluk sağladığını söyledi.

M.A.C İtalya National Makyaj Artisti Moreno Salern: “Bir makyaj sanatçısı için M.A.CStack WaterProof suya dayanıklı maskara bu zamana kadar ki tüm maskara beklentilerini karşılıyor. Uzun, hacimli, belirgin ve kıvrık kirpikler olağanüstü bir dayanıklılığa ulaşıyor.”

M.A.C Dijital eğitmeni Lewis Clarke da: “Harika görünen, uzun ve kıvrık kirpik görünümü ile suya dayanıklı olma özelliği arasında bir seçim yapmanıza artık gerek yok.” sözleriyle aynı fikirde olduğunu belirtti.

Çığır açan teknolojisi ve makyaj artistleri ile özenle geliştirilen MacStack WaterProof Maskara’nın yeniliklerini birlikte keşfetmeye ne dersiniz?

WaterProof Maskara, Fiber teknolojisi ile seyrek kirpikleri doldurarak dolgun bir görünüm oluştururken Drench-Defense teknolojisi ile suyu itmek için her bir kirpiği ağırlık yapmadan sarar ve uzun süreli bir nem direnci sağlar. Hafif balmumu karışımları, katmanlar halinde uygulanabilmesini, kirpikleri yer çekimine karşı hacimli tutmasına olanak sağlar. Aynı zamanda içerdiği Esnek Polimerler kirpikleri anında yukarı kaldırırken üstün formulü sayesinde maskaranın akma, bulaşma ve dağılmasına engel olur.

Orjinal M.A.CStack formülündeki kişiye özel kirpik uygulamasını M.A.CStack WaterProof Maskara’da olduğu gibi sağlayarak tıpkı bir makyaj artisti deneyimi sunar. Her katta daha uzun ve hacimli kirpik deneyimini şimdi suya dayanıklı formülüyle keşfedin!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT