Swatch Skin ile Harekete Geç

Swatch Skin ile Harekete Geç

Alışveriş Alışveriş Rehberi Swatch Skin ile Harekete Geç

Tarihler: 13 Kasım 2017 Pazartesi ~ 13 Ocak 2018 Cumartesi

Firma: Swatch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 13, 2017 ~ Oca 13, 2018

Skin koleksiyonun yılın ilk aylarındaki başarılı tanıtımının ardından, Swatch, şimdi de kadın ve erkekler için iki kasa boyutu ile dokuz yeni modeli sunuyor. Bu ince tasarımlar, Skin’in yenilikçi, özel iki ton dalga desenli çift enjeksiyon kasası ile sade ve kolay giyilen zarifliğe ulaşıyor. Kendine özgü stili ile tanınan Skin üç elementi modanın ön sıralarında bir araya getiriyor: hafiflik, özgürlük ve kendini ifade.

Bu yeni koleksiyonda, bu yılın başlarında tanıtılan en popüler modellerin ikisinin benzerleri ön plana çıkıyor. Göz alıcı Skinnoir, orijinal ’büyük’ modelinin siyah ve beyaz renk şemasının karşıtlığı ile Skinsuit’ı meydana getiriyor.

Skinsnow, sade beyaz görünüşü ve gümüş kadranı ile orijinal SKINPURE’un muhteşem ortağı rolünde. Skintrought’un uyanışı, 1997’de tanıtılan ilk SKIN koleksiyonunun retro zarifliğine geri götürüyor. Zamansız paslanmaz çelik, orijinal gümüş Skinmesh’e katılan üç modeli süslüyor: Siyah Skinnotte, pembe altın Skinchic ve altın Skinmoka.

Her bir Skin saati, göz alıcı dalga özelliğini, mücevher kesim tepe noktası tasarımı ve içerikli kadran özellikleri kadar iyi vurguluyor. Bu çok yönlü koleksiyon, neredeyse ağırlıksız tasarımıyla takana özgürlük hissi ve hareket etme ilhamı veren regular ve büyük kadran seçeneklerine sahiptir.

Hareket hissi Skin’in her bir tasarım detayını kapsıyor ama hareket etmek ne demek? Hayallerden, fikirlerden ve fırsatlardan ilham olan #YOURMOVE, bir dönüşüm hikayesi. Hayatın esas anlarında, insanların duyguyu kucakladıkları, değişim yarattıkları ve bilinmeyenle dans ettikleri bir özgürlük masalı. Skin ile, kendini ifade baş tacı oluyor - güven ile bağlanmanın ve hayatı kendi kurallarına göre yaşamanın gücünü keşfet.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT