Tab 10 ile Annenizi Şık Tasarımlı Yüksek Teknoloji ile Tanıştırın

Tab 10 ile Annenizi Şık Tasarımlı Yüksek Teknoloji ile Tanıştırın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tab 10 ile Annenizi Şık Tasarımlı Yüksek Teknoloji ile Tanıştırın

Tarihler: 09 Mayıs 2018 Çarşamba ~ 09 Temmuz 2018 Pazartesi

Firma: Lenovo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2018 ~ Tem 9, 2018

Teknoloji devi Lenovo’nun yepyeni tableti ‘Tab 10’ ile Anneler Günü’nde annenize Dolby Atmos tarafından geliştirilmiş çift hoparlörü, 10.1" HD ekranı, uzun pil ömrü ve şık tasarımıyla kusursuz bir tablet hediye edin.

Dünyanın ve Türkiye’nin lider ve öncü bilgisayar üreticisi Lenovo’nun yepyeni tableti Tab 10 ile Anneler Günü’nde annenize şık bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? Dolby Atmos tarafından geliştirilmiş çift hoparlörü sayesinde annenizin mükemmel ses kalitesi ile müzik dinleyebileceği Tab 10’un 10.1" HD ekranı ile deanneniz dilediği film ve dizileri rahatça seyredebilecek. Android™ işletim sistemine sahip olan Tab 10’un müzik, oyun ve fotoğrafları saklamak için geniş dahili depolama alanı ve genişletilebilir hafızası bulunuyor. Bu sayede Tab 10 anneniz için şık ve günlük ihtiyaca cevap veren kullanışlı bir tablet olma özelliği taşıyor.

Tab 10, kullanıcılarına kişiselleştirme ve aynı zamanda paylaşım imkanı da sunuyor; bu özelliği sayesinde ayrı kullanıcı hesapları ile tüm ailenin ihtiyaçlarını tek bir tabletle karşılamak mümkün. Ayrıca yaklaşık 10 saatlik uzun pil ömrü ile ideal bir tablet deneyimi de yaşatıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT