Tablet Rahatlığı, Dizüstü Performansı İle Bir Arada

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tablet Rahatlığı, Dizüstü Performansı İle Bir Arada

Tarihler: 06 Mart 2014 Perşembe ~ 06 Mayıs 2014 Salı

Firma: Toshiba

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 6, 2014 ~ May 6, 2014

Toshiba Satellite W30T ile W30DT modelleri hem bir tabletin taşınabilirliğine hem de bir dizüstü bilgisayarın performansına sahip. Ayrıca sahip olmak isteyen kullanıcılar için oldukça şık tasarımları ile göz kamaştırıyorlar. Farklı amaçlar için kullanabilecek iki cihazı tek bir çatı altında toplayan Toshiba, Satellite W30t ile W30DT modellerinde dokunmatik ekran, arka aydınlatmalı klavye ve laptop modunda geniş depolama kapasitesi gibi çok çeşitli işlevsel bir niteliğe sahip. Ekranı çıkarıldığında 33,8 cm(13,3”) boyutunda bir tablete dönüşerek kullanıcılara pratiklik sağlıyor. Windows 8 işletim sistemli tablete dönüşen ayrılabilir ekranın yanı sıra, diğer tabletlerden ayıran en önemli özelliği ise ortalama bir tabletten fazla olan 500 GB HDD dahili alanına sahip. Böylelikle kullanıcılara istedikleri içerikleri saklayabilmeleri için ekstra bir depolama alanı oluşturuluyor. Ayrıca dahili 4GB DDR3L ise yüksek hızda performans sağlamaktadır.

Satellite W30t ile W30Dt, tek bir cihaz olarak kullanıldıklarında daha uzun pil ömrü sunmak için hem klavyede hem de tablette birer pil ile donatılmıştır. Standart bir dizüstü bilgisayarın işlevselliğini ikiye katlayan cihazlar, çok yönlü bir bilgisayar deneyimi için Windows 8.1'in tüm gelişmiş özelliklerinin kullanılabilmesini sağlayan mükemmel ürünlerdir. Satellite W30t, Intel® HD Graphics 4200 ile entegre 4. nesil Intel® Core™ işlemciler ile donatılmıştır. W30Dt ise ultra düşük güç tüketimine sahip AMD A4-APU Serisi işlemciler veya AMD Radeon HD 8180 ekran kartının fansız modeline sahiptir.

Yüksek kaliteli içerikler
DTS® Studio Sound muhteşem bass tepkisi, akıllı ses düzeyi ayarı ve diyalog iyileştirme özellikleri ile yüksek kaliteli hoparlörlerden daha gelişmiş ve sarmalayan ses performansı elde edilmesini sağlıyor. Keskin ve net HD IPS ekran ile birlikte, oldukça etkileyici ses ve görüntü deneyimi sunuyor. Ekranın kaplaması ise göz zevkini bozan lekeler ve parmak izlerinin oluşmasını engelliyor. Yüksek çözünürlüklü web cam ve entegre mikrofon, kaliteli video kaydı ve kesintisiz, net video görüşmeler yapılmasını sağlıyor. Video kalitesi, tabletin arka aydınlatmasını ortama göre otomatik olarak ayarlayan ortam ışığı sensörleri sayesinde daha da artıyor.

Kullanıcılar, ekranın on parmakla dokunuşu destekleyen kapasitif dokunmatik teknolojisi sayesinde oyunlar ve diğer dokunmatik temelli uygulamaların da keyfine varabilirler. Kenardan kenara çıkıntısız ekran, daha geniş bir dokunma alanı ve daha rahat temizlik imkanı sağlamak için çerçevesiz olarak tasarlanmıştır.

Kolay bağlantı seçenekleri
Tablet, daha hızlı aktarım için bir Micro-USB girişi ve televizyona kolay bağlantı sağlayan bir Micro-HDMI® girişi ile fotoğraf ve diğer içerikleri yüklemenin yanı sıra depolama kapasitesini arttırmak için de kullanılabilen bir Micro-SD kart yuvasına sahip. Intel® WiDi1 ve Wi-Fi® Sertifikalı Miracast sayesinde kullanıcılar uyumlu cihazlarla içerik paylaşımı da yapabilirler. Ek olarak klavyede, bilgisayar kapalı olduğunda bile mobil cihazları şarj edebilen USB Uyku ve Şarj özelliğine sahip bir adet USB 3.0girişi bulunmaktadır.

Toshiba Satellite W30t ve W30Dt:
• 10 parmak destekli dokunmatik kapasitif13,3" HD IPS ekran
• 500GB'a varan HDD
• 4GB DDR3L
• Tablet bağlantıları: 1x Mikro-USB, 1x Mikro-HDMI®, 1x Mikro-SD, Kablosuz LAN, Bluetooth 4.0 ve Wi-Fi® Sertifikalı Miracast için hazır
• Klavye bağlantıları: USB Uyku ve Şarj özelliği ile 1x USB 3.0
• DTS® Studio Sound ile yüksek kaliteli stereo hoparlörler
• Entegre mikrofon ile HD web cam
• İşletim Sistemi: Windows 8.1

Toshiba Satellite W30t:
• Intel® HD 4200 ekran kartı ile 4. nesil Intel® Core™ işlemci
• Intel® WiDi™

Toshiba Satellite W30Dt:
• Fansız AMD Radeon HD 8180 ekran kartı ile AMD A4-APU serisi

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT