Taç Perdeler İle Evler Yenileniyor

Taç Perdeler İle Evler Yenileniyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Taç Perdeler İle Evler Yenileniyor

Tarihler: 21 Eylül 2016 Çarşamba ~ 21 Kasım 2016 Pazartesi

Firma: Taç

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 21, 2016 ~ Kas 21, 2016

Ev tekstili modasına yön veren TAÇ, yeni perde koleksiyonu ile evin en güzel köşelerine yenilik getiriyor. Elegan stiliyle evleri bambaşka bir atmosferle buluşturan perdeler, renkleriyle iç açıcı güzelliği yakalayarak, evlerde gözalıcı bir görünüm yaratıyor.

Kullanışlı olduğu kadar özgün stiliyle de şık bir görünüm sunan TAÇ’ın perde koleksiyonu, evini sonbahara hazırlamak isteyenleri bekliyor. Üstün kaliteli dokuya sahip olan koleksiyonda, her zevke hitap eden çizgiler dikkat çekiyor. Şık görünümüyle kendisine hayran bırakan perdeler, yaşam alanlarının yepyeni bir görünüme kavuşmasında başrolü oynuyor.

Yaprak desenlerin ve retro motiflerin öne çıktığı koleksiyon, elegan bir stil sunuyor. Koleksiyondaki perdelerde pudra, mint, mavi, mürdüm renkleri göz doldururken perdelerin kendine özgü desenleri, bulunduğu ortama bambaşka bir ahenk getiriyor.

Yeni bir mevsime adım atarken, evini TAÇ’ın rengarenk ve özel perdeleriyle yenilemek isteyenler, TAÇ Fabrika Satış Mağazaları, TAÇ Collection ve Linens mağazalarını ziyaret edebilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT