Tadım’dan Mini Boy Paketler

Tadım’dan Mini Boy Paketler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tadım’dan Mini Boy Paketler

Tarihler: 19 Şubat 2019 Salı ~ 19 Nisan 2019 Cuma

Firma: Tadım

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2019 ~ Nis 19, 2019

Hayatın tadı tuzu Tadım, pratik ve kolay taşınabilir 40 gramlık mini paketleriyle lezzetli ve besleyici atıştırmalığa ihtiyaç duyulan her an tüketicilerin yanında.

Türkiye’nin lider paketli kuruyemiş markası Tadım, tüketicilere kaliteli, lezzetli, besleyici ve pratik atıştırmalıklar sunmaya devam ediyor. Tadım, 40 gramlık mini boy karışık kuruyemiş paketleriyle, evde, işte, yolda, okulda dengeli beslenmeye önem veren herkesin yanında.

Tadım’dan Lezzetli ve Pratik Bir Ara Öğün
40 gramlık ambalajlara sahip Tadım mini paketler, yanında tüketebileceğinden fazla ürün taşımak istemeyenler için pratik ve lezzetli bir alternatif oluşturuyor. Ara öğünlerinde besleyici gıdaları tercih eden tüketicilerin vazgeçilmezi olan Tadım’ın mini boy karışık kuruyemiş paketleri klasik, festival, sportif ve naturel çeşitlerinden oluşuyor.

Tadım’ın 40 gramlık mini ürünleri hakkında bilgi veren Tadım Pazarlama Direktörü Zeynep Göçmen “48 yıldır ürünlerimizi en taze haliyle tüketicilerimizle buluştururken aynı zamanda sektördeki gelişmeleri ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını takip ediyoruz. Günümüzde pek çok insan oldukça hareketli bir yaşam sürdürüyor ve bu yoğun tempo içerisinde pratik ve iyi beslenmeye özen gösteriyor. Tadım olarak biz de tüketicilerimizin hareketli yaşamlarına ortak oluyor ve mini boy ürünlerimizi Tadım kalitesiyle paketliyoruz” dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT