Takı ve Aksesuarlarda Harf Modası Gimora’da

Alışveriş Alışveriş Rehberi Takı ve Aksesuarlarda Harf Modası Gimora’da

Tarihler: 07 Ocak 2013 Pazartesi ~ 07 Mart 2013 Perşembe

Firma: Gimora

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2013 ~ Mar 7, 2013

Trendleri yakından takip edenlerin vazgeçilmez adresi www.gimora.com farklı marka ve tasarımcıların koleksiyonlarından derlediği harf detaylı yüzükler, kolyeler, bileklikler, küpeler, kol düğmeleri ve rozetler gözde koleksiyonlar arasındaki yerini alıyor.

Gimora, takı ve aksesuarlarında kişiselliğe önem verenler ve farkını göstermek isteyenler için harika bir koleksiyon sunuyor. Bu yıl takı ve aksesuarlarda moda olan harfler değişik formlarda hem kendini önemseyenlerin hem de sevdiklerinin ismini ya da baş harfini gittiği her yere götürmek isteyenlerin karşısına çıkıyor.

Kişiye özel ve ilgi uyandıran takı ve aksesuarları üyelerinin beğenisine sunan Gimora, harfli takılardan oluşan koleksiyonuyla kadın ve erkekleri etkisi altına alıyor.

gimora.com hakkında Dünya markaları ve tasarımcılarını bir araya getiren gimora.com, zor bulunan tasarım takı ve aksesuar ürünlerinin Türkiye’ye ve yurtdışına online satışını yapıyor. Ağustos 2011’den bu yana tüm dünyadan 150’yi aşkın marka ve tasarımcıya ait 9 binden fazla ürünü müşterilerinin beğenisine sunan gimora.com, girişimci Aydın Günal ve Uzman Gemolog Murat Durguner tarafından kuruldu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT