Takım Elbise ve Gömlekte Detaycı Tutku

Takım Elbise ve Gömlekte Detaycı Tutku

Alışveriş Alışveriş Rehberi Takım Elbise ve Gömlekte Detaycı Tutku

Tarihler: 05 Şubat 2018 Pazartesi ~ 05 Nisan 2018 Perşembe

Firma: Cacharel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2018 ~ Nis 5, 2018

Teknolojik, rafine ve geleneksel ruhuyla Cacharel Sonbahar/Kış 2017-18 Koleksiyonu’na ilham kaynağı olan Tokyo’nun izleri, bu sezon her parçada kendini hissettiriyor. Japon el sanatları geleneğinde görülen müthiş detaycılık, Cacharel’in özenle tasarlanmış takım elbiselerine de yansıyor.

Her detayı en ince ayrıntısına kadar düşünen Cacharel’in bir takım elbiseye bakış açısındaki en belirgin imzası; takım elbisenin kumaşı ve formu kadar, içinde kullanılan gömleğin deseni ve rengi oluyor. Düzensiz ışık geçişlerinin desene çevrilmiş hali, sezonun vazgeçilmez parçası olan takım elbiselerde ortaya koyuluyor. Cacharel, yeni sezonda kendine özgü desenlerini ön plana çıkardığı ve Tokyo’nun ışık detaylarını yansıttığı güçlü tasarımlarıyla takım elbise tutkunları için eşsiz parçalar sunuyor. Mikro jakarda, çok küçük ve düzensiz pikselizasyonlardan ortaya çıkan desenler, Cacharel takım elbiseleri içinde kullanılan gömleklerde de sık sık karşımıza çıkıyor.

Cacharel’in önerileri arasında; Cacharel Lacivert Takım Elbise (4499 TL), Cacharel Gri Takım Elbise (1999 TL), Cacharel Mürdüm Gömlek (349 TL), Cacharel Mavi Gömlek (349 TL) bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT