Takım Elbisenizi Kırışmadan Taşımanın En Havalı Hali

Takım Elbisenizi Kırışmadan Taşımanın En Havalı Hali

Alışveriş Alışveriş Rehberi Takım Elbisenizi Kırışmadan Taşımanın En Havalı Hali

Tarihler: 24 Ekim 2017 Salı ~ 24 Aralık 2017 Pazar

Firma: Ramsey

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2017 ~ Ara 24, 2017

Ramsey, yenilikçi tasarım ve üretim anlayışının en yeni örneği olan ‘Rollor Bag’ ile seyahatlerinizde takım elbise ve ceketlerin kırışmasına son veriyor. Ramsey’in yeni ve trendy aksesuarı Rollor Bag her anında kusursuz görünümlü takım elbisesiyle şık olmak isteyen erkeklerin vazgeçilmez aksesuarı olacak.

Takım elbise ve ceketlerini kırışmadan taşımak, tarzıyla da fark yaratmak isteyen erkekler için Ramsey Rollor Bag mağazalarda ve www.ramsey.com.tr ‘de yerini aldı.

Özellikle sık seyahat eden erkeklerin hayatlarını kolaylaştıracak ve detaylarında deri kullanımıyla havalı bir görünüme sahip olan RAMSEY Rollor Bag, takım elbise ve ceketlerin formlarını uzun saatler boyunca koruyor. Hafif, kolay taşınabilir olmasının yanı sıra ödüllü teknolojisiyle Rollor Bag, sevdiklerine hem kullanışlı hem de farklı bir aksesuar almak isteyenler için en havalı alternatifler arasındaki yerini alıyor.

Sınırlı sayıda üretilen ve Ramsey’in en yeni ve yenilikçi seyahat aksesuarı olan Rollor Bag Ramsey mağazalarında ve www.ramsey.com.tr’ de sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT