Tarzıyla Fark Yaratan Babalar İçin Hediyeler

Tarzıyla Fark Yaratan Babalar İçin Hediyeler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tarzıyla Fark Yaratan Babalar İçin Hediyeler

Tarihler: 21 Mayıs 2018 Pazartesi ~ 21 Temmuz 2018 Cumartesi

Firma: Cacharel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2018 ~ Tem 21, 2018

Babasına yaz mevsiminin doğal tonlarını yansıtan hediyeler vermek isteyenler, Marakeş’in özgün desenlerinden ilhamla tasarlanan Cacharel’e özel ürünlerle, babalarına yaza uygun stil sahibi bir görünüm hediye etme şansını yakalıyorlar.

Yazın başlangıcıyla birlikte gelen Babalar Günü, keten dokulardan üretilmiş Cacharel ürünleri ile babasına yaz serinliği yaşatmayı arzu edenler için de ayrıcalıklı bir hediye oluyor.

Mix&Match parçalarla kendi tarzlarına adapte edebilecekleri fonksiyonel ürünler hediye edilecek babalar, modern bir görünüm sergileme şansı bulacaklar. Farklı stillere bürünebilme imkanı sağlayan çok yönlü bu parçalar, yolculuk sonrası tek bir ürün değişimi ile toplantılara hazır olma konforu sağlıyorlar.

Hayatı dolu dolu yaşamayı hatırlatmak istediğiniz babanıza, Cacharel’in macera sever ruhunu yansıtan bir hediye ile ona bir günlük hediyeden daha fazlasını verebilirsiniz. Cacharel’in ekstra hafif pantolonuyla konforlu tatiller planlayabilir, serin yaz akşamlarından Cacharel trençkotuyla korunacağı aktiviteler önerebilirsiniz.

Cacharel’in önerileri arasında; Cacharel Erkek Gömlek (299TL), Cacharel Erkek Cüzdan (349TL), Cacharel Erkek Trençkot (999TL) ve Cacharel Erkek Klasik Çanta (1299TL) bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT