Tasarım Alyansınızla Bir Ömür Boyu Mutluluğa 'Evet'

Tasarım Alyansınızla Bir Ömür Boyu Mutluluğa 'Evet'

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tasarım Alyansınızla Bir Ömür Boyu Mutluluğa 'Evet'

Tarihler: 10 Nisan 2018 Salı ~ 10 Haziran 2018 Pazar

Firma: ECNP Galeri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2018 ~ Haz 10, 2018

İlk teklifle gelen o güzel anlardan sonra bir telaş başlar. Gelinlik, düğün mekanı, saç, makyaj… Ama yıllarca sizin ve eşinizin parmağında kalacak, aşkınızın simgesi alyanslar daha bir özen ister. Siz de özel bir alyansla aşkınızı ölümsüzleştirmek isteyenlerdenseniz, elacindoruknazanpak tasarımı alyanslara bakmadan karar vermeyin.

Çağdaş mücevher tasarımında dünya çapında başarıları bulunan Ela Cindoruk ve Nazan Pak, ulaşılabilir tasarım mücevher ve objelerini Nişantaşı’nda bulunan tasarım ve üretim atölyesinde satışa sunuyor.

Altın, gümüş, titanyum gibi malzemelerden ürettikleri mücevherleri değerli taşlar ve incilerle de renklendiren tasarımcılar, her zevke ve bütçeye hitap eden seçenekler sunuyor. Sade ve şık alyansların en büyük özelliği, klasik alyanslara alternatif olarak kullanışlı ve zarif tasarımlar olmaları.

İstediğiniz tasarımı farklı malzemeler ile ürettirerek kişiselleştirebilir, hayalinizdeki alyansa sahip olabilirsiniz. “EVET” dedikten sonra, elacindoruknazanpak’ın tasarımlarının yer aldığı Nişantaşı’ndaki mağazayı ziyaret etmeden karar vermeyin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT