Tasarım ve Yükses Ses Kalitesinin Buluşma Noktası

Tasarım ve Yükses Ses Kalitesinin Buluşma Noktası

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tasarım ve Yükses Ses Kalitesinin Buluşma Noktası

Tarihler: 26 Haziran 2019 Çarşamba ~ 26 Ağustos 2019 Pazartesi

Firma: KEF

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 26, 2019 ~ Ağu 26, 2019

Ünlü tasarımcı Michael Young tarafından tasarlanan KEF LSX hoparlörler, İskandinav kumaşından imal edilmiş 5 farklı renk seçeneğiyle dekoratif bir görünüm sergiliyor. Sadece müziğe odaklanmanızı sağlayan ve müzik keyfini, gerçeklik hissi yaratan çevresel ses yapısı ile sunan kompakt dizaynlı kablosuz KEF LSX hoparlörler, müzik tutkunlarını eşsiz bir yolculuğa çıkarıyor. Dünyanın en önemli 5 hoparlör üreticisinden biri olan KEF, Türkiye’de ilk defa satışa sunulan ve gerçeğe en yakın ses deneyimi sunan LSX kablosuz hoparlörleriyle ezberleri bozmaya hazır.

Tasarım ve teknik özellikleriyle öne çıkan KEF LSX kablosuz hoparlör, yüksek ses performansı ve dekoratif görünümü ile yaşam alanlarının tamamlayıcısı olacak. Bircom, dünyanın en önemli 5 hoparlör üreticisinden biri olan KEF’in Türkiye’de ilk defa satışa sunulan LSX kablosuz hoparlörleriyle mükemmel sese ulaşmak isteyenleri bugüne kadar deneyimlemedikleri bir müzik yolculuğuna çıkarmaya hazır.

KEF LSX kablosuz hoparlör, hem kalitesi hem de eşsiz tasarımıyla dikkat çekiyor. Mükemmel netlikte ses kalitesi ve geniş ses sahnesiyle gerçeğe en yakın ses tecrübesi yaşatan KEF LSX,İskandinav kumaşından imal edilmiş 5 farklı renk seçeneğiyle de dekoratif bir görünüm sergiliyor. İki hoparlörü bağlamak için bir kabloya ve harici bir amplifikatöre ihtiyaç duymadan hoparlörleri istediğiniz her yere konumlandırabilir ve dekoratif görünümden ödün vermeden en iyi ses kalitesini elde edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT