Tatil Bavulunun Vazgeçilmezleri

Tatil Bavulunun Vazgeçilmezleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tatil Bavulunun Vazgeçilmezleri

Tarihler: 03 Temmuz 2018 Salı ~ 03 Eylül 2018 Pazartesi

Firma: Forever New

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 3, 2018 ~ Eyl 3, 2018

Avustralyalı giyim markası Forever New, bugünlerde tatil için son hazırlıklarını yapan kadınlara birbirinden şık ve zarif parçalar sunuyor. Çiçekli elbiseler, önden bağlamalı bluzlar, rahat kesim denim’ler ve romantik silüetlerin vazgeçilmezi dantelli giysiler, tatil bavullarının öncelikli parçaları oluyor. Baskılı clutch’lar, hasır çanta ve şapkalar, cat eye formunda gözlükler ve sallantılı küpeler ise Forever New kadınlarının sofistike stilini kusursuz bir dokunuşla tamamlıyor.

Güçlü ve şehirli kadınların markası Forever New, feminen tarzını tatilde de sürdürmek isteyenlerin bavullarını göz kamaştıran giysi ve aksesuarlar ile süslüyor.

Forever New’un yeni sezon trendlerinde, gündüzden geceye uyarlanabilen zarif parçalar dikkat çekiyor. Çiçekli elbiseler, önden bağlamalı bluzlar, rahat kesim denim’ler ve dantelli parçalar, moda tutkunlarının tatil enerjisini yükseltiyor. Drape, volan, büzgü, kurdele, düşük omuz ve ince askı detayları ise silüetlere feminen bir stil katıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT