Tatilde Spordan Vazgeçemeyenlere

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tatilde Spordan Vazgeçemeyenlere

Tarihler: 17 Temmuz 2014 Perşembe ~ 17 Eylül 2014 Çarşamba

Firma: TheNorthFace

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 17, 2014 ~ Eyl 17, 2014

Kumaşlarında kullandığı teknolojik detaylarıyla kullanıcılarına büyük rahatlık sağlayan The North Face®, tatilde spora ara vermeden devam etmenizi sağlıyor. Sunduğu sınırsız esneklik ve teknik özellikleriyle yaz aylarında dahi spor yapmayı keyfe dönüştürüyor. Birbirinden renkli ürünler, şehirde olup da doğadan vazgeçemeyen sporcu ruhu taşıyan kadınların hem dolaplarını hem gönüllerini fethediyor.

Sporda Rahat Bir Şıklık için The North Face® Etekler

Son derece hafiflik sağlayan Ayakkabılar

The North Face, Ultra Kilowatt yürüyüş ayakkabılarıyla adeta çıplak ayakla yürüyormuş hissini yaşatıyor. Bu hissi yaratırken aynı zamanda üstün koruma da sağlayan ayakkabılar, dayanıklı ve yenilikçi tabanıyla ayağın doğal bir şekilde hareket etmesini sağlayarak, teknolojisiyle ayak tabanını koruyor. Süper hafif ve yenilikçi yapısı istenmeyen tozu ve toprağı dışarıda tutarken aynı zamanda hava alma özelliği sağlıyor. Hafifliği ve konforuyla kullanıcılarına her daim hafifliği hissettiren Ultra Kilowatt yürüyüş ayakkabıları, sınırları zorluyor.

Rahatlığıyla Olduğu Kadar Şıklığıyla da Yarışan Terlikler…

Ayak kıvrımının şeklini alarak maksimum bir rahatlık sunan The North Face® Base Camp Trifecta terlikleri; 3 farklı katmanı ve kaymayı önleyici tabanı sayesinde ıslak veya kuru her ortamda kullanabilirsiniz. Sabah akşam ayağınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz bu terliklerle yaz modasına siz yön verin.

Büstiyerle Plaj Şıklığı

The North Face Stow-N-Go II büstiyerler, yazın plajda spor yaparken hem teknik hem de estetikliğiyle “Eat My Dust” serisi ürünlerin tamamlayıcı alt katmanı oluyor. Çift katlı yapısıyla tüm sportif aktivitelerde yüksek performansın kapılarını açan büstiyerler, hem renkli iç deseniyle ve kombin yapabileceğiniz ana renkleriyle bu yaz hep yanınızda.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT