Tatillerin Baş Kahramanı

Tatillerin Baş Kahramanı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tatillerin Baş Kahramanı

Tarihler: 31 Temmuz 2019 Çarşamba ~ 30 Eylül 2019 Pazartesi

Firma: Remington

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 31, 2019 ~ Eyl 30, 2019

Yaz tatilinde bakımlı ve şık bir görünüm şüphesiz her kadının hayali. Ancak nemli ve sıcak havalarla mücadele edemeyip elektriklenen saçlar, valizlere sığmayan onlarca eşyalar bu hayali gerçekleştirmeyi biraz zorlaştırıyor. Dünyaca ünlü kişisel bakım markası Remington’ın Air Plates Compact saç düzleştiricisi ise küçük ve ergonomik yapısıyla tatillerin baş kahramanı oluyor. Süspansiyonlu plakalara sahip saç düzleştiricisi Air Plates Compact, tek hareketle saçlarda kuaför etkisi yaratarak, tatilleri kül kedisi masalına dönüştürüyor.

Seyahatlerde de saç bakımından ve tarzından ödün vermek istemeyenler için Remington’ın seyahat boy saç düzleştiricisi Air Plates Compact harika bir çözüm sunuyor.

Kompakt yapısıyla seyahat çantalarında kolayca taşınabilen Air Plates Compact, süspansiyonlu plakaları sayesinde ise nemli ve sıcak havalarda elektriklenen saçları bile kolayca düzleştiriyor. Air Plates Compact’ın süspansiyonlu plakalarının düzleştirici yüzeyine değmemesi özelliği ise elleri yakma vb. gibi kullanım zorluğunu ortadan kaldırarak, cihazı iki elle tutabilme ve kullanım kolaylığı sağlıyor.

İpeksi ve yumuşak saçlara her an ve her yerde ulaşma fırsatı sunan Air Plates Compact; 200°C’lik tek sıcaklık ayarı, titanyum kaplı 100 mm’lik siyah plakaları ve 30 saniye gibi kısa bir sürede ısınması sayesinde saç düzleştirmeyi keyifli ve ufak bir ayrıntı haline getiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT