Tatlılarınıza Şık Bir Sunum

Tatlılarınıza Şık Bir Sunum

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tatlılarınıza Şık Bir Sunum

Tarihler: 05 Temmuz 2019 Cuma ~ 05 Eylül 2019 Perşembe

Firma: Paşabahçe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 5, 2019 ~ Eyl 5, 2019

Türkiye’nin lider cam ev eşyası üreticisi Paşabahçe, servis ürünlerinden oluşan Patisserie ailesini yepyeni ürünleriyle genişletiyor. Büyük ebatlı Maxi Patisserie farklı versiyonları ile pastaları sosu bulaşmadan, tatlıları ise şekli bozulmadan servis etme kolaylığı sağlıyor.

Türkiye’nin en sevilen markaları arasında yer alan Paşabahçe, sunumları görsel bir şölene dönüştürmek isteyenleri Patisserie ailesinin yeni ürünü Maxi Patisserie ile buluşturuyor. Servis tabağı, büyük boy kapaklı servis tabağı, ayaklı servis tabağı seçenekleriyle öne çıkan Maxi Patisserie, pastaları sosu bulaşmadan, tatlıları ise şekli bozulmadan servis etme kolaylığı sağlıyor.

Türkiye’nin lider cam ev eşyası üreticisi Paşabahçe, yeni ürünü ile sadece evlere değil, Horeca sektörüne de hitap ediyor. Farklı tasarımı ile göz alan Maxi Patisserie büyük ebatı sayesinde pasta ve tatlıların servisini kolaylaştırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT