Taze Lezzetli Sandviçlerin Yeni Adı Mister No, Dardanel Güvencesiyle Raflarda!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Taze Lezzetli Sandviçlerin Yeni Adı Mister No, Dardanel Güvencesiyle Raflarda!

Tarihler: 10 Ekim 2012 Çarşamba ~ 10 Aralık 2012 Pazartesi

Firma: Dardanel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 10, 2012 ~ Ara 10, 2012

Türkiye’nin balık uzmanı Dardanel, 2005 yılında, taze üçgen sandviçle Türk tüketicisini tanıştırdı. Kısa zamanda büyük bağımlılık yaratan Dardanel sandviç, şimdi “Mister No” adıyla raflarda yerini alıyor. Dardanel güvencesiyle sunulan Mister No, en iyi kaliteyi en lezzetli haliyle “katkısız” olarak tüketicilerle buluştururken çeşitleriyle de farklı beğenilere hitap ediyor.

Lezzet arttırıcı olarak bilinen Monosodyum Glutamat’a da “NO!” diyen Mister No, lezzetini uzmanlık ve deneyimden alıyor.

“Sen acık, ben doyururum” sloganıyla, özellikle çalışanların öğrencilerin kurtarıcısı olan Mister No; üçgen sandviç, panini sandviç, taze pizza ile ilgi topluyor.

Şekli üçgen, keyfi “dört köşe” bir lezzet: Mister No Üçgen Sandviç
Mister No, Türkiye’de ilk kez Dardanel markasıyla tanınan üçgen sandviçleri ile kategori liderliğini sürdürüyor. Dardanel güvencesiyle satışa sunulan Mister No Üçgen Sandviç çeşitleri, kenarları alınmış yumuşacık özel ekmeğin arasında özel soslarla lezzetseverlerle buluşuyor. Farklı damak tatları dikkate alınarak oluşturulan Mister No Üçgen Sandviç çeşitleri, beyaz ve çavdarlı ekmek ile hazırlanan Gurme,Klasik ve Light. seçenekleri ile “dört köşe lezzet” vadediyor.

Panini Sandviç’in katkısız ve lezzetli yorumu Mister No’dan...
Özel olarak hazırlanan panini ekmeği arasında Mister No’nun eşsiz soslarıyla en kaliteli malzemelerin birleşimiyle hazırlanan Mister No Panini Sandviç, farklı lezzet seçenekleriyle ilgi görüyor.Kaşarlı-salamlı, ton balıklı ve acı soslu tavuklu çeşitleriyle raflarda yerini alan bu doyurucu lezzet, 5,99 TL’den satışa sunuluyor..

Mutfağa “taze” soluk geldi: Mister No Taze Pizza
En kaliteli malzemelerle, gerçek mozzarella peyniriyle ve %100 dana etinden sucuklar ile hazırlanmış Mister No Taze Pizza sadece 7-8 dakikada pişiriliyor. Taze pizza keyfini her yerde yaşama imkanı sunan ve koruyucu katkı maddeleri kullanılmadan hazırlanan İtalyan tarzı ince hamur Mister No Taze Pizza’nın “Dilim” seçeneği de bulunuyor.

Mister No, çok yakında dilim kek-pasta çeşitleri ile de lezzetseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT