Tchibo'dan Taşınabilir Manuel Espresso Kahve Makinesi

Tchibo'dan Taşınabilir Manuel Espresso Kahve Makinesi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tchibo'dan Taşınabilir Manuel Espresso Kahve Makinesi

Tarihler: 04 Temmuz 2018 Çarşamba ~ 04 Eylül 2018 Salı

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2018 ~ Eyl 4, 2018

Kahve uzmanı Tchibo, nerede olursa olsun kahve keyfinden vazgeçmek istemeyenlere güzel bir çözüm sunuyor: Taşınabilir manuel espresso kahve makinesi Cafissimo Pocket sayesinde, Tchibo espresso kapsülleriyle hazırlanmış gerçek kahve keyfini ister piknikte, ister kampta, ister ofiste doyasıya yaşayabilirsiniz.

Tchibo’nun fonksiyonel ürünü Cafissimo Pocket ile kahve severler, ne zaman ve nerede isterlerse taze demlenmiş espressonun keyfini çıkarıyor. Hayatın her anında kahveye ulaşmayı kolaylaştıran Cafissimo Pocket ile seyahat etmeyi ve açık hava aktivitelerini sevenler kahvesiz kalmıyor.

Kullanımı oldukça kolay olan Cafissimo Pocket, elektriğe ihtiyaç duymadan, kendi ellerinizle uygulayacağınız basınçla çalışıyor. Kapsül haznesine Cafissimo espresso kapsülünü yerleştirmeniz, sıcak suyu su haznesine koymanız ve pompa mekanizmasına basınç uygulamanız mükemmel kahve lezzetine ulaşmanız için yeterli oluyor. Pratik bir ürün olan Cafissimo Pocket aynı zamanda, mini boyutu ile yer kaplamıyor ve çantalarda kolaylıkla taşınabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT