Tchibo Fark Yaratan Hediyeler

Tchibo Fark Yaratan Hediyeler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tchibo Fark Yaratan Hediyeler

Tarihler: 25 Aralık 2018 Salı ~ 25 Şubat 2019 Pazartesi

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2018 ~ Şub 25, 2019

Sevdiklerinize farklı bir yılbaşı hediyesi arıyorsanız, mutlaka Tchibo mağazalarına uğramalısınız. Tchibo’nun "Fark Yaratan Hediyeler" adlı yeni koleksiyonunda yer alan “Bluetooth Kulaklıklı Bere”, hem soğuk kış günlerinde sıcacık tutuyor hem de kablosuz bir şekilde müzik dinlemeye veya telefonla konuşmaya imkan tanıyor.

Fonksiyonel ürünleriyle hayata renk katan Tchibo, takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor. Kullanıcıların hem kulaklık hem bere olarak faydalanabileceği “Bluetooth Kulaklıklı Bere”, son dönemin en yaratıcı tasarıma sahip ürünlerinden biri olarak dikkat çekiyor.

Kulaklıklı berenin, bluetooth teknolojisi üzerinden akıllı telefona bağlanabilen entegre kulaklığı sayesinde soğuk günlerde rahat bir şekilde müzik dinlenebiliyor. Kullanıcılar en sevdikleri müzikleri berenin entegre bataryası sayesinde altı saate kadar çalabiliyor. Akıllı bir donanıma sahip olan ürün, kulaklık kullanılmadığında yaklaşık beş dakika sonra otomatik olarak kapanıyor. Kulaklıklı berenin şarjı bittiğinde ise yanında verilen USB şarj kablosu ile rahatlıkla şarj edilebiliyor. Kullanıcılar müzik dinleyebildikleri gibi üründe yer alan entegre mikrofon sayesinde telefon konuşmalarını da kolaylıkla yapabiliyor. Yumuşak polar astarlı bere, kulaklık bölümü çıkarılarak yıkanabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT