Tchibo Gots Sertifikalı Ürünlerle Anneler Huzurlu, Bebekler Mutlu

Tchibo Gots Sertifikalı Ürünlerle Anneler Huzurlu, Bebekler Mutlu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tchibo Gots Sertifikalı Ürünlerle Anneler Huzurlu, Bebekler Mutlu

Tarihler: 14 Mart 2017 Salı ~ 14 Mayıs 2017 Pazar

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2017 ~ May 14, 2017

Tchibo’nun Global Organik Tekstil Standartları Sertifikalı “Mutlu ve Rahat Minikler” koleksiyonuyla bu bahar çocuklar ve bebekler hem daha rahat hem de daha sağlıklı hareket edecek. Çocuklardan ilham alınarak tasarlanan ve tamamı organik pamuktan üretilmiş kıyafetler, sertifikalı oyuncaklar ve mobilyalar, 15 Mart Çarşamba gününden itibaren www.tchibo.com.tr internet mağazasında ve tüm Tchibo mağazalarında takipçilerini bekliyor.

Her hafta birbirinden farklı, şık ve fonksiyonel ürünleri takipçileriyle buluşturan Tchibo, 15 Mart Çarşamba gününden itibaren “Mutlu ve Rahat Minikler” temalı ürünlerini takipçilerinin beğenisine sunuyor. Tamamı Global Organik Tekstil Standartları sertifikasına sahip organik pamuktan üretilmiş nevresim takımları, tulumlar, hırkalarından oluşan tekstil koleksiyonunun yanı sıra, yasal standartlara uygun sertifikalı oyuncaklar ve mobilyaların yer aldığı “Mutlu ve Rahat Minikler” temalı ürünler, Tchibo’nun rengarenk dünyasında çocukları ve bilinçli anneleri bekliyor.

Tchibo’nun Global Organik Tekstil Standartları sertifikasına* sahip “Mutlu ve Rahat Minikler” temalı ürünleri, çocuklarının sağlıklı, konforlu ve rahat bir ilkbahar geçirmesini isteyen bilinçli ebeveynleri çok mutlu edecek. Üstelik deniz temasının hakim olduğu ürünleri minikler çok severek kullanacak. “Mutlu ve Rahat Minikler” temalı ürünler, 15 Mart tarihinden itibaren tüm Tchibo mağazalarında, www.tchibo.com.tr internet mağazasında ve 444 28 26 telefonla sipariş hattında, bahara merhaba diyen tüm bilinçli ebeveynleri ve çocukları bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT