Tchibo ile Sporda Tarzınızı Yaratın

Tchibo ile Sporda Tarzınızı Yaratın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tchibo ile Sporda Tarzınızı Yaratın

Tarihler: 06 Kasım 2017 Pazartesi ~ 06 Ocak 2018 Cumartesi

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 6, 2017 ~ Oca 6, 2018

Tchibo’nun, 8 Kasım Çarşamba gününden itibaren www.tchibo.com.tr internet mağazasında, 444 28 26 telefonla sipariş hattında ve Tchibo mağazalarında yerini alacak “Sporda Tarzınızı Yaratın” koleksiyonunda bulunan ürünler, hangi hava koşulunda olursa olsun antrenmanları daha konforlu hale getiriyor.

Her hafta yenilenen temalarıyla farklı, fonksiyonel, kullanışlı ve uygun fiyatlı ürünler sunan Tchibo, 8 Kasım Çarşamba gününden itibaren takipçilerine “Sporda Tarzınızı Konuşturun” koleksiyonunu sunuyor.

Farklı hava koşullarında rahatlıkla kullanılabilen, yüksek performans sunan spor kıyafet ve ekipmanların yer aldığı koleksiyonda, LED’li ve reflektörlü ürünlerin yanı sıra termal, DryActive Plus ve ecorepel® malzemeden üretilmiş nefes alan, çevre dostu, kir tutmayan spor kıyafetler de bulunuyor.

Spor yapanların güvenliğini unutmayan Tchibo, yeni koleksiyonunda yer verdiği reflektörlü montlar, LED’li kol bandı, boyunluk, bere ve yelek gibi ürünlerle karanlıkta daha iyi bir görünürlük sağlıyor.

Kadın ve erkekler için file astar, reflektörlü detaylar, kapüşon, kulaklık kablosu çıkışlı göğüs cebi gibi farklı özellikleri bulunan rüzgar korumalı spor ceketler, rüzgara karşı iyi bir koruma sağlarken ecorepel® malzemeleri sayesinde su ya da kir tutmuyor. Termal spor yelek, ceket, pantolon ve sweatshirtler ise hem sıcak tutuyor hem de DryActive Plus özelliğiyle hava alıp hızla kuruyor. Destekleyici spor performans çorabı, rüzgar korumalı eldiven, fonksiyonel jel taban, spor kulaklık, fonksiyonel bağcık gibi ürünler ise sporu daha konforlu hale getiriyor.

Tchibo’nun “Sporda Tarzınızı Yaratın” teması ürünleri 8 Kasım’dan itibaren tüm Tchibo mağazalarında, www.tchibo.com.tr internet mağazasında ve 444 28 26 telefonla sipariş hattında takipçilerini bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT