Tchibo'nun Taşınabilir Yoğur Kabı Yeniden Raflarda

Tchibo'nun Taşınabilir Yoğur Kabı Yeniden Raflarda

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tchibo'nun Taşınabilir Yoğur Kabı Yeniden Raflarda

Tarihler: 04 Mart 2019 Pazartesi ~ 04 Mayıs 2019 Cumartesi

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 4, 2019 ~ May 4, 2019

Geçtiğimiz yıl Tchibo’nun en çok satan mutfak ürünü olan Taşınabilir Yoğurt Kabı, 2019’da yeniden stoklara giriyor. Fonksiyonel özellikleriyle mutfağınızın yıldızı olacak bu şık tasarımlı ürün, www.tchibo.com.tr’de ve tüm Tchibo mağazalarında yer alıyor.

Tchibo’nun “Mutfakta Pratik Çözümler” adlı yeni koleksiyonunda, mutfağınıza yenilik katacak fikirler ve birbirinden pratik yardımcılar yer alıyor. Tchibo müşterilerinin merakla beklediği ürünlerden biri olan Taşınabilir Yoğurt Kabı, yeni koleksiyonla birlikte yeniden satışa sunuluyor.

Herkesin severek kullandığı Taşınabilir Yoğurt Kabı, yoğurt gibi yiyeceklerin yanı sıra çok amaçlı olarak sos, sebze çubuğu gibi atıştırmalıklar için ideal bir saklayıcı kap olarak dikkat çekiyor. Ürünün kapak bölümünde müsli, gronala ya da meyve saklamak için ayrı bir üst kısım bulunuyor. 430 ml. dolum kapasitesi bulunan ürün, kapağa takmak için kaşığı ile birlikte sunuluyor. Silikon contası sayesinde sızmayı engelleyerek güvenli bir taşıma sağlayan Taşınabilir Yoğurt Kabı, 44,95 TL fiyatla satılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT