Tchibo'nun Yeni Moda Koleksiyonu

Tchibo'nun Yeni Moda Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tchibo'nun Yeni Moda Koleksiyonu

Tarihler: 12 Mart 2019 Salı ~ 12 Mayıs 2019 Pazar

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 12, 2019 ~ May 12, 2019

Tchibo, yepyeni bir kadın koleksiyonuyla atağa kalkıyor. En son trendlerle zenginleştirilen koleksiyon, günün her anına tarzıyla uyum sağlamak, aynı zamanda her ortamda şık ve rahat olmak isteyen kadınların beğenisine sunuluyor.

Tchibo, hazırladığı yeni koleksiyonla kadınları keyifli bir moda yolculuğuna davet ediyor. “Tarzın Konuşsun - Günün Her Anına Hazırsın” başlıklı koleksiyonda, renkleri, enerjisi ve yaratıcı detaylarıyla dikkat çeken birbirinden şık parçalar yer alıyor.

Tchibo’nun yeni koleksiyonu ofis yaşamından, gece davetlerine ve sokak modasına kadar günün her anında size eşlik ediyor. Sezonun favorilerinden zincir desenlerin ve pile detayların yer aldığı, dantelin değişmeyen cazibesini ve bol paça pantolonların rahatlığını hissedeceğiniz koleksiyon, moda dünyasından en son trendleri yansıtıyor.

Göz alıcı seçenekler
Bordo, sarı, lacivert ve haki renklerin öne çıktığı koleksiyonda şık bir stil oluşturmak isteyenlere göz alıcı seçenekler sunuluyor. Balon Kollu Bluz, Volanlı Bluz, Bağlamalı Sarı Bluz veya Zincir Desenli V Yaka Gömlek en güzel üst seçenekleri arasında yer alıyor. Koleksiyon, kadınları eteğin cazibesiyle buluşturuyor: Ucu Pileli Etek, Düğmeli Kalem Etek, Volanlı Ekose Etek, Haki Dokuma Midi Etek, Dantelli Siyah Etek ve Baskılı Dokuma Midi Etek, bu kategoride sunulan alternatifler arasında yer alıyor.

Elbiseler, jean’ler ve aksesuarlar da var
Tchibo, tek parça elbiseleriyle sizi davetlere hazırlıyor. Bu kategoride, V Yaka Uzun Elbise ile Zincir Desenli V Yaka Elbise seçenekleri bulunuyor. Tchibo, sokak stilinin ve özgürlüğün simgesi olan jean kombinleri de sunuyor. Yan şeritli veya nakış detaylı jean’ler, gömlekler ve bluzlarla eşleştiriliyor. Sezonun trendi Kemerli Yüksek Bel Pantolon, Kısa Paça Bol Pantolon, V Yaka ve Yuvarlak Yaka Tişörtlerin yanı sıra zarif kolyeler, küpeler ve bilekliklerle koleksiyon daha da zenginleşiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT